Online aankopen blijven toenemen en webshops worden steeds professioneler. Een mooie en wervende webwinkel is een must voor online verkoopsucces

Meer weten?
Neem contact op

Veilig online zaken doen

U wilt uw klanten graag uw producten aanbieden via het Internet, dit maakt bestellen eenvoudig en laagdrempelig. Een logische toevoeging is de mogelijkheid tot online betalen via uw webwinkel. 

 

Wij kunnen u optimaal adviseren over de online betaalmogelijkheden en implementeert deze ook in webwinkels. Op basis van de door u gekozen betaalmethodes verzorgen wij de aanvraag en zorgen we dat uw klant veilig en snel kan betalen in uw webwinkel. 

 

NederlandBelgiëInternationaal
Local BanktransferING Home'PayMastercard (SecureCode)
iDEALDexia NetBankingVisa (Verified by VISA)
Wallie CardKBC/CBC OnlineAmerican Express
WWWBon PayNova
Acceptgiro PayPal
MiniTix  
Bill  
Local Banktransfer  

Backoffice koppelingen

Wat doet u als er 100 bestellingen per dag binnenkomen en u die moet verwerken?Bij het ontvangen van een bestelling via de webwinkel begint het pas. Wat doet u als er 100 bestellingen per dag binnenkomen en u die moet verwerken? Wij maken het u gemakkelijk. U kunt de orderverwerking en uw administratie koppelen aan uw financieel logistieke software. Eerder realiseerden wij al koppelingen met Navision, Exact, King en andere pakketten. Voor diverse pakketten hebben wij een standaardmodule beschikbaar.

Klantenservice

"Met gemak honderden bestellingen per dag verwerken "Als u uw klanten optimaal wilt bedienen, dan kunt u ook een klantenservice inrichten online. Koppeling tussen uw debiteurenbestand en de website is dan een goede mogelijkheid. U kunt klanten een persoonlijke pagina geven waar zij inzicht krijgen in de levertijd, de facturen en betaling van hun bestellingen.