1. Interpulse van start!

  Opening Hoofdkantoor - Hoge Rijndijk 42

  Interpulse Automatisering opende op 15 juni haar hoofdvestiging in het pand aan de kop van de Burggravenlaan op de Hoge Rijndijk 42 te Leiden. De reacties van onze opening afgelopen 15 juni waren overweldigend. Het nieuwe hoofdkantoor van Interpulse is geopend van maandag t/m vrijdag 08.30-18.00. De feeststemming zit er nog goed in, dus als u in de buurt bent, de koffie staat klaar. Wij heten u van harte welkom.

 2. Wasserij software Dieben

  Testdag met honderden haakjes - all hands aan dek!

  De foto spreekt boekdelen. Wat een organisatie deze testdagen bij wasserij Dieben. Handmatig alle haakjes voorzien van scanlabels voor herkenning van kleding....

 3. Interpulse bouwt website Leids Cabaret Festival

  25e editie
 4. Interpulse in Finale LEF

  Interpulse doet mee aan startswestrijd LEF en haal de Finale

 5. Interpulse wint Rijnstreek Business Rabo Penning

  In een afgeladen Management Centrum de Baak in Noordwijk is vrijdagavond 6 februari de uitreiking van de Sterkste Schakel Trofee gehouden. Initiatiefnemer Harry de Reus van Rijnstreek Business Magazine kan terugkijken op een zeer geslaagde avond, die mede namens sponsors De Rabobank en Management Centrum de Baak mogelijk is gemaakt. De presentatie van de avond was in handen van Chazia Mourali, bekend van ondermeer haar tv programma “De kat in de zak”, “de zwakste schakel” en “de Achmea Kennisquiz”. Geheel onverwacht kondigde Chazia Mourali op geheel eigen wijze aan, dat er bij de uitreiking van de Sterkste Schakel Award nog sprake van een extra prijs was. De extra prijs was bedoeld voor jonge bedrijven die ondanks hun relatief korte bestaan, klantgerichtheid al hoog in het vaandel dragen. Ook deze prijs is gebaseerd op de mening van klanten en relaties van het betreffende bedrijf. Na een lange inleiding over klantvriendelijkheid en klantgerichtheid in een moeilijke branche die automatisering heet, waarbij de aanwezigen van Interpulse steeds meer het eigen bedrijf herkende, bleek dat de extra prijs ook bedoeld was voor Interpulse.

 6. Interpulse verhuist!

  Zoeterwoudsesingel 56 te Leiden

  Interpulse groeit door en verhuist naar de Zoeterwoudessingel! De vlag kan uit (letterlijk) op deze mooi hoek van de singel.

 7. Leiden Film Festival wordt Leiden International Film Festival (LIFF) met Interpulse als sponsor

  Interpulse vervult nog steeds de rol als sponsor en technologiepartner voor het Leiden International Filmfestival. In ale die jaren hebben wij samen veel mooie dingen mogen maken en met heel veel plezier! De private viewings met ons team en klanten zijn erg tof en ook ook de premiere (in gala!) is een jaarlijks evenement.

 8. Slag om Leiden Kermiseditie

 9. Interpulse 20 jaar!

  Ons 20-jarig jubileum laten wij niet ongemerkt voorbij gaan! De pagina welke je nu bekijkt is daar al een bewijs van. Wat volgt er nog meer? Volg ons op de sociale kanalen of kijk af en toe eens op deze pagina.
Vorige case
Volgende case