Slim samenwerken, meer resultaat

Interpulse Business Solutions helpt organisaties bij het slim inzetten en koppelen van applicaties, het organiseren van data en het zoeken naar goede aansluiting bij bestaande en nieuwe bedrijfsprocessen.

Samenwerken

Slim samenwerken is echt een thema van deze tijd. Organisaties zijn continu op zoek naar mogelijkheden om hierin te verbeteren. De slimme inzet van ICT is daarbij een logisch onderdeel.

Sleutelrol webportals

Veel applicaties richten zich op een specifieke activiteit binnen een organisatie. Binnen organisaties zijn om die reden vaak meerdere applicaties in gebruik. Hoe voorkom je dubbele invoer, hoe deel je informatie, hoe wordt informatie bruikbaar? Logische vragen van nu.

Een webportal kan op een slimme manier informatie samenvoegen en ontsluiten voor medewerkers binnen uw organisatie, maar ook voor uw klanten en/of leveranciers. Dat maakt self-service mogelijk, maar ook beschikbaarheid buiten reguliere kantooruren.

Wij inspireren u graag met voorbeelden en inventariseren vrijblijvend hoe u uw voordeel kunt doen.

Gecertificeerd King-dealer

Interpulse heeft haar partnerschap met King Business Software in 2014 hernieuwd. De flexibele financiele software, met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, sluit goed aan bij de behoefte van onze klanten.

Interpulse ontwikkelde bovendien het King Connect platform, waarmee bedrijven een professioneel webportal kunnen inrichten, gekoppeld aan King.

Facturen betalen via iDeal

Met King Connect kunnen uw klanten snel en eenvoudig hun facturen online betalen. Gemak voor uw klant, drempelverlagend en servicegericht. Handig als extra link in herinneringen en aanmaningen ook.

King Connect

De kracht van King, ontsloten op het web. King Connect zorgt ervoor dat u eenvoudig en snel zaken kunt doen via een online klantportaal. Uw klanten kunnen 24/7 voor hen relevante informatie opvragen en verzoeken indienen. Klantvriendelijk en helemaal van deze tijd. Van digitale facturatie, herinneringen en factuurhistorie tot het direct online betalen van facturen via iDeal en het koppelen van emailmarketing systemen zoals Copernica en Mailchimp.

Wij laten u graag zien wat King Connect voor uw organisatie kan betekenen!