Contactinfo

Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Interpulse helpt organisaties bij het optimaliseren van bereikbaarheid. Van IP telefonie, veilige en snelle Internetverbindingen tot online samenwerken.

Flexibiliteit in bereikbaarheid

Moderne communicatieoplossingen die met organisaties meegroeien. Wij zorgen voor een goede bereikbaarheid met grip op de kosten. Heldere instructie en ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend.

Slim samenwerken

De moderne werkplek is niet meer alleen op kantoor. Werk onderweg, bij de klant of vanaf huis is de normaalste zaak van de wereld. Slim samenwerken is dan van groot belang, natuurlijk met moderne communicatiemiddelen.

Altijd online

Een goede, veilige en snelle Internetverbinding is van groot belang voor iedere organisatie. Het vormt de basis van de moderne werkplek. Interpulse levert verbindingen op nagenoeg alle relevante netwerken.

IT en Telecom smelten samen

Wij bundelen kennis en jarenlange ervaring in zowel de IT en Telecom samen. Geïntegreerde oplossingen helpen organisatie beter bereikbaar te zijn, beter samen te werken en klanten aangenaam te verassen.

Blog

Column: ICT Keuzestress

De economie trekt weer aan en dat is fijn, want dat stelt veel bedrijven en organisaties in de gelegenheid om weer te investeren en uit te breiden. De vraag is dan natuurlijk hoe men dit gaat vormgeven.

Fijne feestdagen

December is de maand die altijd zo omvliegt, lekker druk en voor je het weet is het januari. Interpulse werkt door, behalve tijdens de kerstdagen, nieuwjaarsdag en vrijdag 2 januari.

Aftellen voor de nieuwe iPhone

Het aftellen is begonnen, Apple gaat op 9 september tijdens een special event weer vanalles aankondigen. Verwacht wordt in ieder geval de nieuwe iPhone, maar er zijn genoeg geruchten over de iWatch en andere zaken, de geruchten op een rij.

De waarde van lokale betrokkenheid

Ook na bijna 15 jaar ondernemen in deze regio, besef ik me nog steeds iedere dag dat leuke en betekenisvolle initiatieven, niet van de grond komen zonder de inzet en het enthousiasme van ondernemers.

Jubileum in zicht, tijd voor een nieuwe jas

De tijd vliegt voorbij en met het 15 jarig jubileum van Interpulse in aantocht, was het tijd voor een nieuwe jas. Figuurlijk dan, want ik doel natuurlijk op onze eigen communicatie, te beginnen bij onze website.
Jeroen van Munsteren - ICT professionals
“Overal kunnen (samen)werken, zonder compromis. Dat is communicatie”

Jeroen van Munsteren
Systeembeheerder

Ik wil goed bereikbaar zijn!