Uw bereikbaarheid,
goed geregeld

Interpulse Communications levert vooruitstrevende diensten op het gebied van IP telefonie, razendsnelle IP verbindingen en mobiel.
Bereikbaarheid begint bij een goede verbinding

Flexibel: IP Telefonie 

De tijd dat telefonie nog grote investeringen vergt is voorbij. Met flexibele IP telefonie, vaak afgekort als VOIP, geleverd vanuit de cloud of op locatie (on premise), is ieder bedrijf in staat om kosten te beheersen en de bereikbaarheid te optimaliseren.

Interpulse levert VOIP oplossingen op basis van marktleidende platformen, zoals 3CX, KPN EEN, Telfort en HIP. Onze adviseurs inventariseren vrijblijvend welke oplossing het beste bij uw organisatie past.


Meer over IP Telefonie / VOIP

Altijd online: Verbindingen

Uw verbinding met het internet is van groot belang, zeker met de toename van het aantal online toepassingen en de behoefte om altijd verbonden te zijn, is dit een serieuze zaak. U wilt zekerheid op dit gebied, net als water uit de kraan en stroom uit het stopcontact.

Interpulse levert verbindingen op nagenoeg alle relevante netwerken en infrastructuren. Denk hierbij aan kabel, DSL en glasvezel. Het veilig verbinden van meerdere vestigingen, thuiswerkers en mobiele gebruikers hoort hier ook bij.

Bereikbaarheid optimaliseren

Telecom en IT gaan tegenwoordig hand-in-hand. Aparte telefoonlijnen behoren tot het verleden en juist de slimme combinatie van IP telefonie, goede internetverbindingen en mobiele telefonie stelt organisaties in staat om bereikbaarheid effectief in te richten.

Wij ondersteunen bij goed beheer en inpassing in de bedrijfsvoering, met meer dan 15 jaar ervaring zit dat wel goed!

Mobiel: Smartphone & Data

Op ieder moment van de dag de informatie beschikbaar die u nodig heeft voor uw zaken, dat is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Een passend mobiel abonnement voor u en uw medewerkers is dan wenselijk, geen bedrijf is immers hetzelfde.

Een goed advies is dan van belang, maar bovenal een frisse blik. Wij zullen het niet nalaten om te wijzen op mogelijkheden die u wellicht nog niet had bekeken, zoals het slim delen van databundels. Wij sluiten aan op de beste zakelijke netwerken van Nederland.

Samenwerking: Telecom en IT

Wij werken intensief samen met Braintel uit Voorhout. Interpulse en Braintel maken samen geintegreerde ICT oplossingen mogelijk, waarbij de rijke ervaring op het gebied van Telecom en IT ingezet wordt voor (kosten)effectieve oplossingen voor onze klanten.

Integratie: Vast & Mobiel

De volgende stap in telefonie is het wegvallen van de verschillen tussen vaste en mobiele telefonie. Een goede ontwikkeling, want uw bereikbaarheid wordt hiermee beter geïntegreerd. Zo krijgt u bijvoorbeeld ook mobiel de mogelijkheid om door te verbinden en kunt u op uw mobiele telefoon bereikbaar zijn via een vast nummer.

Mooie bijkomstigheid is dat de telecombeheerder in uw organisatie alle kosten helder inzichtelijk krijgt, dat maakt het beheersen van de kosten een stuk eenvoudiger.