Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates

Interpulse helpt organisaties bij het optimaliseren van bereikbaarheid. Van IP telefonie, veilige en snelle Internetverbindingen tot online samenwerken.

Flexibiliteit in bereikbaarheid

Moderne communicatieoplossingen die met organisaties meegroeien. Wij zorgen voor een goede bereikbaarheid met grip op de kosten. Heldere instructie en ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend.

Slim samenwerken

De moderne werkplek is niet meer alleen op kantoor. Werk onderweg, bij de klant of vanaf huis is de normaalste zaak van de wereld. Slim samenwerken is dan van groot belang, natuurlijk met moderne communicatiemiddelen.

Altijd online

Een goede, veilige en snelle Internetverbinding is van groot belang voor iedere organisatie. Het vormt de basis van de moderne werkplek. Interpulse levert verbindingen op nagenoeg alle relevante netwerken.

IT en Telecom smelten samen

Wij bundelen kennis en jarenlange ervaring in zowel de IT en Telecom samen. Geïntegreerde oplossingen helpen organisatie beter bereikbaar te zijn, beter samen te werken en klanten aangenaam te verassen.

Updates

Blogs

Avonturen in de ICT

In 2000 begon een stel jonge whizzkids in een klein kamertje een eigen bedrijf. Na 18 jaar is Interpulse uitgegroeid tot een bloeiend ICT-bedrijf met klanten door heel Nederland. Jaren waarin we keihard aan de weg timmerden, heel veel avonturen beleefden, en nog meer kennis hebben verzameld.
Blogs

Column: ICT Keuzestress

De economie trekt weer aan en dat is fijn, want dat stelt veel bedrijven en organisaties in de gelegenheid om weer te investeren en uit te breiden. De vraag is dan natuurlijk hoe men dit gaat vormgeven.
Blogs

Fijne feestdagen

December is de maand die altijd zo omvliegt, lekker druk en voor je het weet is het januari. Interpulse werkt door, behalve tijdens de kerstdagen, nieuwjaarsdag en vrijdag 2 januari.
Blogs

Aftellen voor de nieuwe iPhone

Het aftellen is begonnen, Apple gaat op 9 september tijdens een special event weer vanalles aankondigen. Verwacht wordt in ieder geval de nieuwe iPhone, maar er zijn genoeg geruchten over de iWatch en andere zaken, de geruchten op een rij.
Events

Jubileum in zicht, tijd voor een nieuwe jas

De tijd vliegt voorbij en met het 15 jarig jubileum van Interpulse in aantocht, was het tijd voor een nieuwe jas. Figuurlijk dan, want ik doel natuurlijk op onze eigen communicatie, te beginnen bij onze website.
Jeroen van Munsteren - ICT professionals
“Overal kunnen (samen)werken, zonder compromis. Dat is communicatie”

Jeroen van Munsteren
Systeembeheerder

Ik wil goed bereikbaar zijn!