Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates

Internet verbindingen

Snel en stabiel Internet, goed beveiligd en altijd beschikbaar. Daar heeft iedere moderne organisatie behoefte aan.

"Snelle en betrouwbare verbindingen zijn geen luxe meer"

DSL, Cable en 4G

Altijd verbonden via de beste netwerken. Op basis van locatie en behoefte selecteren wij de beste verbindingsopties.

Goed geregeld

Laat het regelen van de verbindingen aan ons over, zelf regelen kost tijd en bij Interpulse betaal je niets extra voor dezelfde dienst.

Sterke partners

Interpulse is Business Partner van Vodafone-Ziggo en levert snelle DSL en glasvezelverbindingen over het KPN en EuroFiber netwerk.

Beveiliging

Een Internetverbinding moet snel en betrouwbaar zijn, maar ook veilig. Wij zorgen voor een uitstekende beveiliging, ook over meerdere netwerken.

Ziggo Zakelijk

Met Ziggo Zakelijk is het mogelijk om supersnel Internet te regelen voor kantoor of thuis. Met snelheden tot 500 Megabit per seconde is soepel gebruik maken van online diensten, cloudtoepassingen en streaming media snel en eenvoudig.

Met de Connect MKB en Connect ZZP bundels van Ziggo zijn hier ook TV en andere diensten aan toe te voegen.

Vodafone + Ziggo = extra voordeel

Maak je zakelijk al gebruik van mobiele abonnementen van Vodafone? Dan zijn er extra voordelen te behalen, variërend van korting tot extra data.

Interpulse is Business Partner van Vodafone-Ziggo en helpt je graag verder met alle voordelen die de samenwerking tussen Vodafone en Ziggo je te bieden heeft.

Ik wil meer informatie

Multi Wifi

Het aantal mobiele apparaten is enorm toegenomen, denk hierbij aan tablets, smartphones en laptops. Je wilt ook draadloos een goede verbinding hebben op kantoor. Bezoekers verwachten ook dat ze een veilige verbinding kunnen gebruiken als ze bij je op kantoor zijn. Met Multi Wifi is dit veilig een eenvoudig te regelen.

Interpulse regelt voor nagenoeg iedere situatie een passende Wifi oplossing, in veel gevallen is dit Multi Wifi van Ziggo. Vanwege de professionele apparatuur en de overzichtelijke kosten per maand, is dit een oplossing die garant staat voor zorgeloos draadloos werken, voor jou en je gasten.

Dubbele verbinding, altijd veilig verbonden

Met de komst van steeds meer cloudoplossingen waar we dagelijks mee werken, is een goede internetverbinding van groot belang. Bij een storing wil je niet stil zitten, zeker niet met het hele kantoor.

In dat geval is een tweede Internetverbinding een uitkomst, dat lijkt dubbelop, maar biedt meer voordelen. Het is bovendien snel en eenvoudig in te regelen, zodat er automatisch wordt overgeschakeld als 1 van beide verbindingen wegvalt.

Ik wil meer informatie

Kan jouw verbinding ook beter?

Wij regelen het graag!