Een oplossing die je vooruithelpt!

We ontwikkelen graag samen met jou aan een online-oplossing, waarmee je doelen gehaald kunnen worden.

Interpulse ontwikkeld al ruim 20 jaar aan online-oplossingen voor verschillende branches. Wij ontwikkelen Softwareoplossingen die je geld besparen en/of het serviceniveau naar je klanten verhoogt. Wil je een (online)product op de markt zetten, wij nemen het gehele productontwikkelproces voor je uit handen door de inzet van verschillende disciplines.

Bij ieder online project, complex of eenvoudig, is een helder proces van groot belang. Wij besteden veel tijd aan een helder proces, waarbij de opdrachtgever actief wordt betrokken en veel gelegenheid is voor bijsturing. Ook samenwerking met andere specialisten nemen we hierin actief mee.

Waarom wij je software oplossing moeten ontwikkelen

 • Business en doelstellingen centraal
 • Een helder (agile) proces, waarin je actief betrokken bent
 • We ontwikkelen in toekomstgerichte en moderne technologieën
 • We blinken uit in gebruikersvriendelijke en aantrekkelijke applicaties
 • Volledige team in-house, UX designers, softwarearchitecten, developers, testers, scrum masters en eventueel product owners
 • Interpulse is ISO 27001 gecertificeerd!

Een helder proces is net zo belangrijk als de gekozen techniek

Hoe pakken wij het aan?

 • Verkenningsfase

  Samen met de opdrachtgever ontdekken we wat de wensen zijn. Hiervoor leren we graag meer van je organisatie. Op basis van een probleemstelling en je bussiness doelen bepalen we de doelstellingen van de oplossing. We bepalen samen welke onderdelen het meest waardevol zijn en stellen een wensenlijst op voor versie 1. Ook kijken we alvast vooruit en bepalen we wat er in versie 10 zou moeten zitten.

  In deze fase leggen we ook graag het proces verder uit en bespreken we de wederzijdse verwachtingen uit.

  Ik wil graag een verkenning starten!

 • Developmentfase

  Als er commitment is over budget en uren gaan we met het team aan de slag. We pakken dit Agile aan, waardoor er snel resultaten zijn. De opdrachtgever blijft betrokken en krijgt volop gelegenheid om bij te sturen en feedback te leveren.

  Software ontwikkeling proces afgebeeld in een diagram

  Ziet er misschien ingewikkeld uit, maar dat valt reuze mee. Het proces leggen we daarom graag uit tijdens de verkenningsfase.

 • Software onderhoud en support

  Behoefte aan 24/7 support of is doordeweeks tijdens kantooruren voldoende? Na oplevering is er altijd behoefte aan nazorg en (gebruikers)ondersteuning. Dit kan op verschillende service-levels, passend bij de behoefte en mate van essentie van de software binnen jouw primaire bedrijfsproces. Als onderdeel van onze servicecontracten controleren we periodiek de status van je applicatie op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

  Wij adviseren je graag over het juiste onderhoud en support niveau.

App ontwikkeling voor Android en iOS

Apps

Android, iOS of PWA wij ontwikkelen apps voor alle platformen en weten de weg binnen de verschillende App Stores.

Goede website, veilig en beheerbaar.

Websites met CMS, platforms en portals

Wij ontwikkelen online platformen waarmee je jouw business laat groeien. We vertalen complexe vraagstukken naar gebruikersvriendelijke en schaalbare online oplossingen.

Data, het nieuwe goud!

Data, IoT & AI

Data is het nieuwe goud! Wij helpen je graag bij het verzamelen van de juiste data en realiseren dashboards waarmee je beslissingen kan nemen.

ICT zorgen? Die neem ik graag uit handen met een menselijke aanpak

Marcel van Elsacker
Manager ICT Services

Marcel van Elsacker