ICT Services, Cyber Security en Compliancy goed geregeld

 • 20+ jaar ervaring
 • ISO 27001 gecertificeerd
 • Security first
 • Al jouw data veilig
 • Goede betrouwbare back-ups
 • Slimme en veilige authentificatie

  Zorgvuldig omgaan met gegevens, dat verwachten klanten en medewerkers van iedere organisatie. Een goede back-up, maar ook procedures voor het herstellen van data zijn dan van groot belang. Kies voor zekerheid.

  Je data overal goed beschermd. Je wilt immers onbezorgd werken.

  Slim wachtwoordbeleid

  Slimme inzet van technologie door nieuwe mogelijkheden leidt tot gemak en is veilig. Geen rondslingerende notities met wachtwoorden. Niet meer zoeken naar waar je ook alweer jouw wachtwoord hebt opgeslagen. Het kan allemaal. Windows 10 biedt volop mogelijkheden in de vorm van Windows Hello. Je kunt eenvoudig inloggen met behulp van gezichtsherkenning of vingerafdruk. Of denk aan slimme software voor het centraal opslaan van al je wachtwoorden.

  5 tips om meer grip te krijgen op IT-risico's

  Hackpogingen, gijzelsoftware, virussen of gevoelige data in verkeerde handen. Dat soort IT-risico’s wil je als ondernemer natuurlijk voorkomen. De awareness is echter nog niet hoog, zo merkt Eric Devilee als Business Development Manager. Vaak wordt er gedacht dat dit goed geregeld is. Maar dat kan beter. Eric geeft 5 tips hoe je meer grip op deze risico’s krijgt.

  Lees meer

  5 tips om meer grip te krijgen op IT-risico's

  Heb jij een 5 sterren Back-Up Systeem?

  Voor een goede back-up dien je rekening te houden met 5 factoren: retentie, hersteltijd, de frequentie van de back-up, de veiligheid, het systeem testen.

  Wij horen wel eens: ‘Ik heb mijn data in de Cloud opgeslagen, dus ik heb toch een back-up?” Echter, Cloud diensten zoals Microsoft OneDrive, Dropbox of Google Drive zijn geen back-up systemen. Jij kunt er niet van uitgaan dat jij jouw data altijd terug kunt halen.

  Lees meer

  Heb jij een 5 sterren Back-Up Systeem?
  Kees Haasnoot
  Persoonlijk contact bij het oplossen van problemen, al is het op afstand

  Kees Haasnoot
  Systeem- en netwerkbeheerder