Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

 • 071 - 30 30 300
 • support@interpulse.nl

Kantoor

 • 071 - 566 52 82
 • info@interpulse.nl
 • Zoeterwoudsesingel 56
  2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates

Treinreiswinkel

Dé specialist voor treintickets, treinrondreizen en treinvakanties

"Hoogseizoen of laagseizoen, de ICT infrastructuur is van groot belang voor ons"
-

Sinds 2002 is de Treinreiswinkel bezig met het eenvoudiger en voordeliger maken van treinreizen. De niche bleek een schot in de roos, want het bedrijf is sindsdien flink gegroeid en verzorgd inmiddels vele prachtige treinreizen. Met een team van meer dan 40 medewerkers, zien ze het nog steeds als een uitdaging om een onvergetelijke reis samen te stellen, waarbij ook de meest voordelige opties worden gezocht.

Een organisatie die zo begaan is met haar klanten als het gaat om service, heeft natuurlijk behoefte aan een goede ICT omgeving. Medewerkers moeten immers kunnen rekenen op betrouwbare en snelle systemen. Daarnaast is een goede telefonische bereikbaarheid van groot belang.
 

Schaalbaarheid serverplatform

Interpulse werd gevraagd om de gehele ICT infrastructuur in kaart te brengen en te adviseren over vernieuwing, met oog voor de toekomstige groei. Met veel plezier staken we ons licht op in deze mooie organisatie en kwamen tot een flinke consolidatieslag, waarmee tegelijkertijd schaalbaarheid en betrouwbaarheid verbeterd werd.
 

Callcenter upgrade

Het callcenter werd in een tweede fase ook voorzien van een modern telefonie platform op basis van voice-over-ip (VoIP), waarmee flexibel ingesprongen kon worden op wisselende telefonische drukte. De uitgebreide rapportage geeft daarbij ook goed inzicht in de wachttijden aan de lijn, waarmee de planning van capaciteit kon worden verbeterd.Eigenschappen

 • Upgrade ICT infrastructuur
 • Nieuw VoIP platform voor callcenter
 • ICT Beheer & Support
 • Backup


Terug


Interhouse Franchise Nederland


"Voor ons is het belangrijk om onze franchisenemers in contact te kunnen brengen met een betrouwbare, adequate ICT partner."

Ton Kortekaas (DGA/Franchisegever)

Bekijk case

Palfinger Nederland


"Beheer van onze totale infrastructuur, zonder zorgen. "

Bekijk case