Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates

Cloud: Microsoft Azure

Belangrijke bedrijfsgegevens vertrouw je alleen toe aan systemen die goed beveiligd en overal beschikbaar zijn. Het Microsoft Azure platform is een van de meest betrouwbare en schaalbare Cloud platformen ter wereld.

"Uw app. Uw framework. Uw platform. Ze zijn allemaal welkom"

Groot en klein

Zowel kleine websites als grote webapplicaties en platformen plaatsen en beheren wij op het Microsoft Azure platform. Exclusief of gedeeld met anderen.

Privacy gewaarborgd

Microsoft loopt met het Azure platform voorop als het gaat om privacy. Als eerste clouddienst zijn ze erin geslaagd om accreditatie te krijgen van de privacy autoriteiten in Europa, waaronder Nederland.

Schaalbaar

Azure is een Cloud platform dat meegroeit met de behoefte van de klant, afrekenen gaat op basis van verbruik. Wij laten Azure passen bij je budget of dit nu groeit of krimpt.

Advies en beheer

Wij zorgen voor al het beheer op Azure, zo regelen we monitoring in en helpen wij bij het kiezen van de juiste componenten. De technologie laten wij voor je werken.

Wat is Microsoft Azure?

Het Microsoft Azure platform stelt je in staat om nagenoeg alle dingen die je normaal op eigen ICT infrastructuur doet of deed, voortaan in de cloud te doen. Hiervoor heeft Microsoft een wereldwijd netwerk gebouwd. Geen investeringen meer in dure servers, maar betalen op basis van verbruik, passend bij je behoefte. Ik wil meer informatie

Wat kan ik met Microsoft Azure?

Het beste antwoord is – heel veel-, maar concreet is Azure bruikbaar voor het plaatsen van websites, webspplicaties, virtuele servers etc. Azure heeft ook uitstekende mogelijkheden voor het opslaan van data.

Autorisatie en beveiliging

Naar het volgende niveau in autorisatie? Ook dat kan, door bijvoorbeeld lokale autorisatie te verplaatsen of te koppelen aan Azure Active Directory. Combineer dit met twee-staps-verificatie en schroef de beveiliging op. Met Azure zijn deze geavanceerde opties binnen bereik voor iedere bedrijf, van corporate tot MKB.


Advies en ondersteuning

Het Microsoft Azure platform vergelijken wij wel eens met een legodoos, alle steentjes zitten erin, samen bouwen wij met onze klanten effectieve ICT oplossingen en zorgen we dat het ze vooruit helpt.

Wij ondersteunen zowel klanten met een eigen Microsoft Azure account als klanten die graag gebruik maken van ons platform binnen Azure.

Microsoft Azure is inmiddels een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Met ons partnership met Microsoft zetten we in op zinvolle cloudoplossingen, die mensen vooruit helpen.

Ik wil meer informatie

Betalen naar gebruik voor jouw ICT infrastructuur

Ik wil advies over Microsoft Azure oplossingen