Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates

Backup & disaster recovery

Zorgvuldig omgaan met bedrijfsgegevens, dat verwachten klanten en medewerkers van iedere organisatie. Een goede back-up, maar ook procedures voor het herstellen van data zijn dan van groot belang. Kies voor zekerheid.
"Better save than sorry"

Veilig in de Cloud

Een goede back-up moet zorgvuldig worden opgeslagen. Wij doen dat veilig in de cloud, natuurlijk in een veilig Nederlands datacentrum. Alle data wordt bovendien goed versleuteld.

Snel weer aan de slag

Een goede back-up is stap 1. Ervoor zorgen dat data snel weer beschikbaar is en downtime beperkt wordt, dat maakt het verschil.

Meer dan dataopslag

Onze backupdiensten gaan veel verder dan alleen dataopslag. Wij helpen bij een goed bewaarbeleid en het tegengaan van dataverlies en datalekken.

Onsite én Offsite

Een goede back-up wordt buiten kantoor (off-site) bewaard, maar een lokale (on-site) kopie maakt doorgaans sneller herstel mogelijk. Wij bieden beide opties in 1 dienst.

Interpulse Backup Essentials

Bedoeld voor het doorlopend veilig stellen van gegevens op desktop en laptop. Zeker mobiele gebruikers raden wij aan gebruik te maken van een goede back-up. De opslag is flexibel uit te breiden.


Interpulse Backup Standaard

Voor zowel servers als desktops en laptops, maar dan met extra mogelijkheden voor lokale backup (local speedvault) en archiving. Optioneel is de mogelijkheid voor extra snel herstel, bijvoorbeeld bij diefstal of een geval van Ransomware.


Interpulse Backup Premium

Continuïteit is van groot belang, ook bij calamiteiten is de snelheid van herstel van groot belang. In dat geval past Interpulse Backup Premium het beste bij je organisatie. Met opties op het gebied van disaster recovery, snel gegevensherstel en een continu back-up proces, wordt de kans op gegevensverlies tot een minimum beperkt.

Ik wil meer informatie

3 redenen voor gebruik van online back-up

  • Veilig
  • Direct beschikbaar
  • Volledig automatisch

Ik wil meer informatie

Doorwerken bij uitval of verlies van gegevens?

Ga met ons om tafel over de mogelijkheden