Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates

Office 365

Microsoft Office 365 is een veelzijdige clouddienst, die organisaties in staat stelt om effectief samen te werken, onafhankelijk van tijd, locatie of apparaat waarmee wordt gewerkt.

"Office waar en wanneer je het nodig hebt, altijd up-to-date"

Moderne werkplek

Wat is een moderne werkplek zonder een moderne Cloud oplossing. Office 365 is niet voor niets de meest populaire Cloud dienst van dit moment. Krachtige tools voor slimme samenwerking.

Laptop, tablet en mobiel

De meest gebruikte applicaties zijn beschikbaar op alle relevante apparaten. Een Word document bewerken, inzien of samen met een collega gelijktijdig bewerken was nog nooit zo eenvoudig.

Vertrouwde apps

Wie kent Word, Excel en Powerpoint niet? Alle veelgebruikte Office applicaties in één abonnement, aangevuld met nieuwe apps die nog meer mogelijk maken.

Veilig in de Cloud

Data staat veilig in zeer geavanceerde datacenters van Microsoft. Privacy en gegevensbescherming is van het hoogste niveau.

Wat zit er in Office 365

Office 365 bevat eigenlijk alles wat je nodig hebt om op een moderne manier samen te werken. Van de vertrouwde toepassingen zoals tekstverwerken, spreadsheets, email en agenda tot slimme tools om bestanden op te slaan en met collega’s te communiceren. Zowel op een vaste werkplek als onderweg, want Office 365 is overal waar jij bent.

Ik wil meer informatie

Vergelijking abonnementen

Office 365 is er in diverse samenstellingen, zo is altijd een passend abonnement voor iedere organisatie. Veel abonnementen kunnen ook gecombineerd worden, niet iedere medewerker heeft immers dezelfde behoefte en functie. Voordelige basisabonnementen zijn moeiteloos te combineren met meer uitgebreide abonnementen.

Wij begeleiden iedere klant bij het kiezen van een passend Office 365 abonnement. Zakelijke klanten kiezen doorgaans voor de Business of de Enterprise lijn van abonnementen. Deze zijn functioneel redelijk vergelijkbaar, maar de Enterprise lijn biedt meer uitgebreide mogelijkheden voor integratie, veiligheid en het doorvoeren van IT beleid in de aangeboden middelen.

Prijzen gebaseerd op een jaarabonnement, prijs is per gebruiker per maand.

Het meest gekozen pakket is Office 365 Business Premium, vanwege de Office apps op zowel pc/mac als tablet en Smarthone. Altijd de nieuwste versie van het Office pakket, zonder hoge investeringen.

Prijzen gebaseerd op een jaarabonnement, prijs is per gebruiker per maand.


Ik wil meer informatie

Installatie en gebruikersondersteuning

Interpulse heeft een passend serviceproduct, dat naadloos aansluit bij de inzet van Office 365. Hierbij is beheer en support gegarandeerd en kunnen organisaties van groot tot klein altijd terugvallen op onze expertise en toegankelijke ondersteuning. Ik wil meer informatie

Geavanceerde opties met Office 365

Met Office 365 is veel mogelijk, zoals het volledig integreren van lokale netwerken op een bedrijfslocatie met de Cloud, als het implementeren van uitgebreide authenticatie oplossingen.

Voor deze oplossingen, maar ook voor het slim inzetten van de mogelijkheden die standaard al in Office 365 aanwezig zijn, helpen wij je graag. Stap-voor-stap en altijd rekening houdend met de aanwezige kennis en ervaring in een organsatie. Ik wil meer informatie

Aan de slag met Office 365?

Wij helpen je graag op weg en zorgen dat je veilig kunt werken