Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Contactinfo

Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Interpulse is gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en bouwen van complexe online projecten, waaronder websites, apps en webapplicatie platformen.

Strategie: op zoek naar de klik

Het realiseren van een succesvol online project begint bij een goed voortraject. Wij leren graag de business kennen. Op zoek naar de klik! Afhankelijk van het type project, de omvang, beschikbaar budget en op basis van jouw inzichten en wensen, kiezen we de werkvorm die het beste past. Het doel is altijd om antwoord te krijgen op de "waarom" vraag.

Techniek en proces: Agile!

Een vooruitstrevende website, webapplicatie of app heeft een solide fundament nodig, hiervoor zetten wij al jaren krachtige technologie in. Om techniek en zakelijke doelen aan te laten sluiten, werken wij agile; dat wil zeggen kort op de bal, veel tussentijds resultaat en voor onze opdrachtgevers ruime gelegenheid om in te spelen op voortschrijdend inzicht.

Design: mobile first

De eerste indruk is belangrijk, maar de tweede ook. Wij geloven in visueel design dat inspireert en uitnodigt tot gebruik. De totale gebruikerservaring is essentieel, ongeacht het apparaat dat iemand gebruikt. Wij bouwen device en context bewust, dat maakt een website of app soepel en prettig in gebruik.

One stop shop

Bij het realiseren van succesvolle online projecten hoort wat ons betreft ook goede nazorg, support en doorontwikkeling. Het hebben van 1 aanspreekpunt is voor opdrachtgevers bijzonder aangenaam. Om die reden bieden wij ook uitstekende hosting en support aan. Alles onder 1 dak, wel zo praktisch!

 

AC Taxi Service


"Snel en gemakkelijk online een taxirit boeken tegen het juiste tarief"
-

Bekijk case

Bioscopen Leiden


"Het plezier van een leuke avond naar de bioscoop begint bij de website"
-

Bekijk case

Leiden International Film Festival


Groot fan van LIFF? Dan zijn wij groot fan van u! Twee keer zo groot en op twee locaties.

Bekijk case

Updates

Microsoft Tech Summit 2018 | Intelligente Cloud met Microsoft Azure

Interpulse was aanwezig bij Microsoft Tech Summit op 28 en 29 maart in de RAI. Voor Microsoft is dit de kans het nieuwste en beste te presenteren als het gaat om hun Cloud producten en diensten. Microsoft heeft het verleden heel goed achter hen gelaten en de omarming van de Cloud is totaal en volledig. Wij kregen tijdens de conferentie inzicht in wat Microsoft vandaag en in de toekomst voor ons in petto heeft.

VNG Belastingconferentie 2018

12 en 13 maart heeft de jaarlijkse Belastingconferentie van VNG plaatsgevonden. Door slimme inzet van technologie presenteert VNG de informatie vanuit 1 centraal op maat ontwikkeld platform.

4 tips en jouw conversie gaat de lucht in!

Jouw website heeft één of meerdere doelstellingen. In hoeverre deze doelstellingen worden gehaald is meetbaar in een conversie ratio. Dit is de verhouding tussen het aantal bezoekers en het aantal dat voldoet aan de doelstelling. Die moet altijd omhoog!

Aan de slag met Machine Learning

Kunstmatige intelligentie, bots of zelflerende software zijn allang geen fictie uit Hollywood films meer. De toepassingen zijn overal om ons heen. Maar wat is het, hoe werkt het en kan het worden toegepast in jouw organisatie?

Tweakers Developers Summit 2018

Donderdag 15 februari stond in onze agenda omcirkeld voor de derde editie van de Tweakers Developers Summit. Een conferentie voor en door developers. Met het thema Coding the Future een evenement waar Interpulse natuurlijk bij moest zijn!

Dit moet je in ieder geval aanpassen aan je website om te voldoen aan de AVG

Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. Je website verwerkt ongetwijfeld persoonsgegevens of registreert andere traceerbare informatie van je bezoekers. De kans is groot dat je actie moet ondernemen!

SSL certificaten

Een must voor betrouwbaarheid en goede vindbaarheid

Column: Disruptie en programmeerles

De technologische ontwikkelingen gaan snel, steeds sneller. Technologie is bovendien voor steeds meer mensen bereikbaar. Bedrijven die hier slim op inspelen en vaak vanuit een heel ander perspectief een markt betreden, nemen een voorsprong, vaak nog voordat iemand het door heeft. De voorbeelden zijn bekend, Uber, Tesla, AirBNB, WhatsAPP, en zo nog een hele rij.

3 goede redenen voor een mobile friendly website

Dat veel mensen websites bezoeken met een smartphone of tablet is niets nieuws. Toch hebben veel bedrijven nog geen mobile-friendly website. Een gemiste kans, daarom 5 goede redenen om toch snel voor een mobile friendly website te gaan.

Column: ICT Keuzestress

De economie trekt weer aan en dat is fijn, want dat stelt veel bedrijven en organisaties in de gelegenheid om weer te investeren en uit te breiden. De vraag is dan natuurlijk hoe men dit gaat vormgeven.
Frans Nagel - ICT professionals
"Zorgen dat complexe systemen schaalbaar zijn en snel blijven is een mooie uitdaging om aan te werken"

Frans Nagel
Programmeur
Mansour Ghaoui - ICT professionals
“Het zit hem juist in de details”

Mansour Ghaoui
Senior Software Architect
Arjan Maagdelijn - ICT professionals
“Welke oplossing biedt waarde voor de klant. Resultaatgericht software ontwikkelen is KEY”

Arjan Maagdelijn
Projectmanager
John Zee - ICT professionals
"Mijn uitdaging begint pas als de website klaar is"

John Zee
Marketing & traffic specialist

Ik wil online succesvol zaken doen!