Contactinfo

Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Interpulse is gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en bouwen van complexe online projecten, waaronder websites, apps en webapplicatie platformen.

Strategie: op zoek naar de klik

Het realiseren van een succesvol online project begint bij een goed voortraject. Wij leren graag de business kennen. Op zoek naar de klik! Afhankelijk van het type project, de omvang, beschikbaar budget en op basis van jouw inzichten en wensen, kiezen we de werkvorm die het beste past. Het doel is altijd om antwoord te krijgen op de "waarom" vraag.

Techniek en proces: Agile!

Een vooruitstrevende website, webapplicatie of app heeft een solide fundament nodig, hiervoor zetten wij al jaren krachtige technologie in. Om techniek en zakelijke doelen aan te laten sluiten, werken wij agile; dat wil zeggen kort op de bal, veel tussentijds resultaat en voor onze opdrachtgevers ruime gelegenheid om in te spelen op voortschrijdend inzicht.

Design: mobile first

De eerste indruk is belangrijk, maar de tweede ook. Wij geloven in visueel design dat inspireert en uitnodigt tot gebruik. De totale gebruikerservaring is essentieel, ongeacht het apparaat dat iemand gebruikt. Wij bouwen device en context bewust, dat maakt een website of app soepel en prettig in gebruik.

One stop shop

Bij het realiseren van succesvolle online projecten hoort wat ons betreft ook goede nazorg, support en doorontwikkeling. Het hebben van 1 aanspreekpunt is voor opdrachtgevers bijzonder aangenaam. Om die reden bieden wij ook uitstekende hosting en support aan. Alles onder 1 dak, wel zo praktisch!

 

AC Taxi Service


"Snel en gemakkelijk online een taxirit boeken tegen het juiste tarief"
-

Bekijk case

Bioscopen Leiden


"Het plezier van een leuke avond naar de bioscoop begint bij de website"
-

Bekijk case

Leiden International Film Festival


Groot fan van LIFF? Dan zijn wij groot fan van u! Twee keer zo groot en op twee locaties.

Bekijk case

Blog

SSL certificaten

Een must voor betrouwbaarheid en goede vindbaarheid

Column: Disruptie en programmeerles

De technologische ontwikkelingen gaan snel, steeds sneller. Technologie is bovendien voor steeds meer mensen bereikbaar. Bedrijven die hier slim op inspelen en vaak vanuit een heel ander perspectief een markt betreden, nemen een voorsprong, vaak nog voordat iemand het door heeft. De voorbeelden zijn bekend, Uber, Tesla, AirBNB, WhatsAPP, en zo nog een hele rij.

3 goede redenen voor een mobile friendly website

Dat veel mensen websites bezoeken met een smartphone of tablet is niets nieuws. Toch hebben veel bedrijven nog geen mobile-friendly website. Een gemiste kans, daarom 5 goede redenen om toch snel voor een mobile friendly website te gaan.

Column: ICT Keuzestress

De economie trekt weer aan en dat is fijn, want dat stelt veel bedrijven en organisaties in de gelegenheid om weer te investeren en uit te breiden. De vraag is dan natuurlijk hoe men dit gaat vormgeven.

Fijne feestdagen

December is de maand die altijd zo omvliegt, lekker druk en voor je het weet is het januari. Interpulse werkt door, behalve tijdens de kerstdagen, nieuwjaarsdag en vrijdag 2 januari.

Klantsucces: Whisky en beleggen

Wat heeft Whisky nou met beleggen te maken. Dat kun je je afvragen, maar Scotch Whisky International zag het al jaren geleden. Goede single malt whisky is schaars!

LIFF weer van start!

Het Leiden International Film Festival (LIFF) is vrijdag 31 oktober geopend met een feestelijke premiere. Interpulse was er als trots sponsor natuurlijk bij!

Meer online bestedingen, slimmer bezorgen

Online bestedingen nemen toe, dat blijkt uit de recente kwartaalcijfers van het CBS. Slimmere bezorgdiensten staan op het punt van doorbreken, wat mogelijk een extra boost gaat geven de komende jaren.

De waarde van lokale betrokkenheid

Ook na bijna 15 jaar ondernemen in deze regio, besef ik me nog steeds iedere dag dat leuke en betekenisvolle initiatieven, niet van de grond komen zonder de inzet en het enthousiasme van ondernemers.

Jubileum in zicht, tijd voor een nieuwe jas

De tijd vliegt voorbij en met het 15 jarig jubileum van Interpulse in aantocht, was het tijd voor een nieuwe jas. Figuurlijk dan, want ik doel natuurlijk op onze eigen communicatie, te beginnen bij onze website.
Frans Nagel - ICT professionals
"Zorgen dat complexe systemen schaalbaar zijn en snel blijven is een mooie uitdaging om aan te werken"

Frans Nagel
Programmeur
Mansour Ghaoui - ICT professionals
“Het zit hem juist in de details”

Mansour Ghaoui
Senior Software Architect
Muhammed Hussein - ICT professionals
“Jouw website naar verwachting laten werken”

Muhammed Hussein
Front-end Developer
Arjan Maagdelijn - ICT professionals
“Welke oplossing biedt waarde voor de klant. Resultaatgericht software ontwikkelen is KEY”

Arjan Maagdelijn
Projectmanager
John Zee - ICT professionals
"Mijn uitdaging begint pas als de website klaar is"

John Zee
Marketing & traffic specialist

Ik wil online succesvol zaken doen!