Van strategie naar
online succes

Interpulse Interactive bedenkt, ontwerpt en bouwt vooruitstrevende websites, apps, webwinkels en webapplicaties. Hiermee helpen wij organisaties effectiever en succesvoller te zijn.

Wij willen u en uw klanten leren kennen en op zoek gaan naar de online klik

Strategie: op zoek naar de klik

Het realiseren van een effectieve website of webwinkel begint bij een goed voortraject. Wij willen u en uw klanten leren kennen en op zoek gaan naar de online klik. Afhankelijk van het type project, de omvang, beschikbaar budget en op basis van uw inzichten en wensen, kiezen we de werkvorm die het beste past. Het doel is altijd om antwoord te krijgen op de "waarom" vraag.

Techniek en proces: Agile!

Een vooruitstrevende website, webapplicatie of mobiele app heeft een solide fundament nodig, hiervoor zetten wij al jaren toonaangevende technologie in. Om techniek en functionele wensen goed aan te laten sluiten, werken wij agile; dat wil zeggen kort op de bal, veel tussentijds resultaat en voor u ruime gelegenheid om in te spelen op voortschrijdend inzicht.

Design: mobile first

De eerste indruk is belangrijk, maar de tweede ook. Wij geloven in visueel design dat inspireert en uitnodigt tot gebruik. De totale gebruikerservaring is essentieel, ongeacht het apparaat waarmee iemand uw website bezoekt. Wij snappen responsive en adaptive design en laten u meebeleven in ons device lab.
 

Content: de inhoud telt

De meest effectieve websites worden actief onderhouden en zijn een goede representatie van de organisatie die erachter zit. Snel en eenvoudig beheer met een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) is dan onmisbaar. Wij bieden dat. Standaard compleet, maar ook flexibel uitbreidbaar.

Webwinkels

Online verkoop heeft een vlucht genomen, u wilt daarop inspelen. Exclusief online of een combinatie van een fysieke winkel en een webshop, de zogenaamde clicks-and-bricks! Een goede webwinkel berust op drie pijlers: een betrouwbaar systeem, een aangename gebruikerservaring en u! Integraties voor online betaling, financiële software en logistieke afhandeling maken wij passend, dan kunt u zich op uw klant richten.

Meer informatie

SEO, SEA en social media

Zodra u heeft geïnvesteerd in een goede website of webwinkel wilt u natuurlijk optimaal zichtbaar bij uw doelgroep. Wij helpen u met zoekmachineoptimalisatie (SEO), online adverteren (SEA), maar vergeet ook de sociale media en emailmarketing niet. Het begint altijd met een goed plan. Niet duimendik, maar praktisch en haalbaar.

Nieuwsbrief 2.0

Dezelfde nieuwsbrief sturen aan al uw relaties, op hetzelfde tijdstip? Dat werkt voor u wellicht al best goed, maar heeft u al eens gemeten hoeveel mensen daadwerkelijk lezen of beter nog; doorklikken? Een gepersonaliseerde nieuwsbrief, met inhoud die past bij de interesses van de lezer en binnenkomt op het juiste tijdstip is bewezen effectiever.

Projecten waar wij trots op zijn
Kwaliteitsvakman.nl
Bioscopen Leiden
begrotingsapp