Content beheer, de inhoud telt

Actuele content is van vitaal belang voor een effectieve website of webwinkel. Dit zorgt ook voor betere vindbaarheid. Wij maken het beheren van een website eenvoudiger dan ooit, zo kunt u zich richten op de inhoud.

Een Content Marketing strategie uitrollen is een stuk eenvoudiger met een degelijk CMS


Gebruiksvriendelijk CMS

Interpulse ontwikkelt al jaren effectieve webapplicaties voor het beheren van websites. Op basis van een krachtig open-source CMS, gebruikmakend van moderne schaalbare technieken, is een passende oplossing voor uw website binnen handbereik.

Effectieve websites

Een effectieve website of webwinkel is een representatie van de organisatie, integratie van sociale media, online marketingactiviteiten, online payment en maatwerk integraties horen hier ook bij.

Enkele goede redenen om ons platform te overwegen:

  • zeer schaalbaar: van MKB tot Enterprise content management
  • zoekmachinevriendelijk
  • cross-platform
  • geschikt voor mobiele en device-onafhankelijke websites
  • in meer talen beschikbaar
  • gebruiksvriendelijk: geschikt voor online marketeers / contentbeheerders
  • geen vendor lock-in

Composite C1

Interpulse baseert CMS oplossingen op het Composite C1 CMS. Een open source project met een actieve online community. Het grote voordeel is dat dit een open source project is, gebaseerd op .NET technologie, wat ook zeer geschikt is voor meer complexe webapplicaties en omgevingen en 1 van de 5 meest gebruikte programmeertalen.

Degelijk hostingplatform

Interpulse biedt voor het CMS een degelijk hostingplatform, gebaseerd op hoogwaardige technieken. Maximale beschikbaarheid en veiligheid wordt mede mogelijk gemaakt door actieve monitoring en beheer. Al onze hostinglocaties zijn bovendien gesitueerd in zeer moderne groene datacenters, die gekenmerkt worden door een lage carbon footprint.

Onderhoud

Na ontwikkeling van een website en het inrichten van een CMS, voorziet Interpulse in technisch onderhoud van de website en het CMS. Hierbij is ook ondersteuning bij het gebruik van het CMS inbegrepen. Bij het verschijnen van beveiligingsupdates en andere verbeteringen aan het CMS, zorgen wij voor installatie. Kortom: de zekerheid van een goed werkende website met een up-to-date CMS.