Online marketing

Interactive

Online marketing

Samenwerken aan resultaat door inzet van de juiste online middelen

Benut de juist online kanalen en mogelijkheden. Samen bepalen wij haalbare doelen die optimaal bijdragen aan het resultaat. Welke kanalen en aanpak bieden de meeste kansen voor jouw organisatie? Daar helpt Interpulse bij.

Regelmatig persoonlijk contact is daarbij noodzakelijk. Samenwerken aan resultaat door periodiek overleg, daar geloven wij in.

Startsituatie in kaart

Wij brengen de huidige situatie in kaart. Zijn er al doelstellingen, marketingactiviteiten? Zijn de doelen meetbaar en is er resultaat?

Strategisch plan - meespelend coach
Meten is weten
Online zichtbaar
Online marketing

1 + 1 = 3

Cliché: jazeker! Maar wel waar. Samen het beste voor de klant. Wij zijn geen online marketing bureau, maar zijn wel de schakel tussen een online marketing bureau en de technologie. Juist omdat SEO optimalisatie voor een groot deel gaat over techniek. Wij willen wij het beste resultaat voor jou en zijn graag de technologie partner aan tafel. Online marketing kan niet zonder techniek. Wij stellen jouw in staat marketing te bedrijven via een optimaal online platform of website gestoeld op een gebruikersvriendelijk en flexibel CMS, denken mee over performance t.b.v. Google Pagespeed optimalisatie en zo kunnen wij nog wel even door gaan....

Traffic building: vergroot het bereik

Hoeveel bezoekers komen er naar jouw online kanalen? Worden de juiste kanalen gebruikt om zoveel mogelijke bezoekers aan te trekken. Wij brengen dit in kaart, zodat kansen inzichtelijk worden en ingezet kunnen worden.

Meer bezoekers aantrekken kan o.a. door het inzetten zoekmachine optimalisatie (SEO), relevante online campagnes en het toepassen van marketing automation.

Zoekmachineoptimalisatie (technische SEO)
Marketing automation
Social media integratie
“Overal veilig kunnen (samen)werken, zonder compromis.”

Jeroen van Munsteren
Senior systeem- en netwerkbeheerder

Jeroen van Munsteren