Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

 • 071 - 30 30 300
 • support@interpulse.nl

Kantoor

 • 071 - 566 52 82
 • info@interpulse.nl
 • Zoeterwoudsesingel 56
  2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates

Apps & Platformen

Wij bouwen al meer dan 16 jaar de meest uiteenlopende apps en webapplicaties. Online platformen die organisaties in diverse branches voorzien van een voorsprong.

“Een helder proces is bij projecten net zo belangrijk als de gekozen technologie”

Mobile apps

Eenvoudige en meer complexe apps, wij bouwen ze. Los of als onderdeel van een online platform. Door slimme componenten kosteneffectief in te zetten realiseren we op iOS, Android en Windows snel resultaat. Van realisatie tot publicatie in de app-stores. Deze apps zijn bovendien onderhoudsvriendelijk.

Een goed advies

Een succesvol online project met een goede begeleiding is van groot belang, maar je hebt ook behoefte aan een sparringpartner die goed meedenkt. “U vraagt, wij draaien” houden we niet zo van, zeker niet als we onze ervaring kunnen gebruiken om een nog beter resultaat neer te zetten. Wij hebben graag zicht op strategische doelstellingen. Weten wat de klant wil bereiken vinden we belangrijker dan weten wat de klant wil laten bouwen.

Online platform

Wij beschouwen een online platform als het hart van een online systeem, waarmee gebruikers en andere systeem op verschillende manieren mee kunnen interacteren. Van mobiele app, tot applicatie in een webbrowser. Maar denk ook aan toepassingen met sensoren en andere apparaten die met Internet verbonden zijn. The Internet of things (IoT).

Helder proces

Bij ieder online project, complex of eenvoudig, is een helder proces van groot belang. Wij besteden veel tijd aan een helder proces, waarbij de opdrachtgever actief wordt betrokken en veel gelegenheid is voor bijsturing. Ook samenwerking met andere specialisten nemen we hierin actief mee.

5 goede redenen met ons aan de slag te gaan

 • Business en doelstellingen centraal
 • Een helder proces, waarin je actief betrokken bent
 • We zijn gericht op een duurzaam eindresultaat
 • We hebben veel ervaring in diverse branches
 • Brede kennis onder 1 dak
Ik wil meer informatie

Hosting

De meeste klanten vinden het prettig als bouw, onderhoud en hosting bij 1 partij ligt. Logisch, want dan heb je 1 aanspreekpunt voor alles dat te maken heeft met je online platform of app en kun je sneller schakelen. Interpulse voorziet in betrouwbare hosting op het vertrouwde Microsoft Azure platform.

Ik wil meer informatie

Een Killer App voor jouw business?

Kom langs voor een goed gesprek!