Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates

Hosting & Support

Interpulse zorgt voor snelle, veilige en goed beschikbare hostingfaciliteiten voor websites en webapplicaties. Hiervoor zetten wij het flexibele en zeer betrouwbare Microsoft Azure platform in.

"One stop shop, inclusief hosting en support"

Goede beschikbaarheid

Een website moet goed beschikbaar zijn, dat is belangrijk om klanten en gebruikers niet teleur te stellen. Onze hostingdiensten hebben een zeer hoge uptime. Dat is een zorg minder.

Veiligheid en privacy

Wij kiezen voor onze hostingoplossingen voor betrouwbare servers en diensten. Het Microsoft Azure platform heeft bovendien accreditatie van de belangrijkste Europese privacy autoriteiten.

Optimalisatie van snelheid

Bezoekers haken af als een website te traag is, bovendien is snelheid tegenwoordig ook van invloed op de ranking in de zoekmachines. Wij optimaliseren website of webapplicatie en hosting als geheel.

Advies en beheer

Hosting moet passen bij gebruik van een website of webapplicatie. Dat verschilt soms aanzienlijk per geval. Wij adviseren hierbij vooraf maar ook op basis van het verbruik in de praktijk. Door bijsturing blijft de hosting passen bij de behoefte.

Aanbod

De hostingoplossing selecteren we op basis van de eigenschappen van de website of webapplicatie. Daarbij zijn serviceopties en budget ook zaken die we meenemen in de advisering.

Onze hosting is exclusief mailboxen, die leveren wij vanuit onze Managed ICT diensten programma. Wij adviseren hiervoor Microsoft Office 365, beschikbaar in diverse varianten. Meer informatie is te vinden op de speciale pagina op onze website.

Ik wil meer informatie

Maatwerk

Veel websites en webapplicaties hosten wij vanuit het Microsoft Azure account, maar bij de grotere maatwerk oplossingen met meerdere servicecomponenten of als de klant een eigen Azure account wenst, dan bieden we dit ook aan. Meer informatie is te vinden op onze Microsoft Azure pagina.


SSL Certificaten

Veiligheid en privacy is belangrijk en wordt steeds belangrijker om zorgvuldig mee om te gaan. Het is voor iedere website en webapplicatie van belang om op een veilige manier gegevens uit te wisselen met de gebruiker, om dit te waarborgen is een veilige verbinding en een SSL certificaat nodig.

Wij adviseren natuurlijk welk certificaat past bij de te beveiligen toepassing.

Ik wil meer informatie

Betrouwbare hosting nodig?

Wij komen graag bij je langs