Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates

Online strategie

Online succes begint met een goede strategie. 

"Samenwerken aan resultaat door inzet van de juiste online middelen"

Startsituatie in kaart

Wij brengen de huidige situatie in kaart. Zijn er al doelstellingen, marketingactiviteiten? Zijn de doelen meetbaar en is er resultaat?

Meten is weten

WIj maken doelstellingen en de resultaten inzichtelijk. Een team van experts gebruikt de juiste middelen zoals Google Analytics om de resultaten aan jouw organisatie over te kunnen dragen. Wij vertalen deze inzichten naar concrete verbeteringen.

Strategisch plan - meespelend coach

Waar werken wij naartoe? Wij delen onze online visie ten opzichte van jouw organisatie en situatie. Dit zorgt voor een uitgangspunt met concrete doelen en een definitie van de doelgroepen waar deze op van toepassing zijn.

Online marketing

Advies over de inzet van online kanalen, passend bij de doelstellingen en KPI's. Wij brengen concreet in kaart wat wij kunnen doen in de vorm van een roadmap.

Periodiek overleg

Samenwerken aan resultaat, daar geloven wij in. Kansen en nieuwe mogelijkheden worden met elkaar gedeeld en benut!

Ik wil meer informatie


Traffic building

Hoeveel bezoekers komen er naar jouw online kanalen? Worden de juiste kanalen gebruikt om zoveel mogelijke bezoekers aan te trekken. Wij brengen dit in kaart, zodat kansen inzichtelijk worden en ingezet kunnen worden.

Meer bezoekers aantrekken kan o.a. door het inzetten zoekmachine optimalisatie (SEO), relevante online campagnes en het toepassen van marketing automation.


Conversie optimalisatie

Wat doen bezoekers op jullie website? Het in kaart brengen van de customer journey per doelgroep is essentieël voor inzage in gedrag. De inzichten leiden tot advies over het inrichten en verbeteren van de customer journey en customer experience. Dit leidt tot een betere algehele ervaring en draagt bij aan conversie.

Meer leads, meer verkopen kan door o.a. doelgerichte online campagnes zoals online adverteren voor het bereiken van nieuwe mensen en ondersteund met nieuwsbrief naar reeds bestaande klanten.

Ik wil meer informatie

Online succes door een goed plan

Interesse in een goed gesprek?