Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

 • 071 - 30 30 300
 • support@interpulse.nl

Kantoor

 • 071 - 566 52 82
 • info@interpulse.nl
 • Zoeterwoudsesingel 56
  2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates

Relevante marketing campagnes voor het vergroten van het online bereik en het verhogen van de conversie.

Zoekmachine marketing

Content moet relevant zijn, zodat deze door de zoekmachine als zodanig ervaren wordt. Content moet aansprekend zijn en geschikt voor online gebruik.  Zet de juiste content in bij jouw online campagnes, zodat jouw landingspage aansluit bij de doelgroep.

Social media marketing

Social media kanalen zijn niet meer weg te denken bij het hanteren van een goede online strategie. Veel bezoekers zoeken via deze kanalen. Een goede social media campagne leidt tot meer traffic naar de website,  naamsbekendheid en kan zorgen voor het met success delen van kennis en interactie met bezoekers.

E-mail marketing

Stuur professionele nieuwsbrieven per e-mail aan jouw doelgroep. De juiste e-mail marketing strategie kan zorgen voor meer bezoekers, meer kwalitatieve leads op de juiste pagina’s en uiteindelijk meer conversie. E-mail marketing is laagdrempelig en het resultaat is meetbaar.

Online adverteren

Effectief bereiken van de jouw doelgroep, op de juiste online kanalen, op het juiste moment. Dit kan via Google Adwords, LinkedIn, Facebook en nog veel meer kanalen. Verhoog de verkopen, creeër meer leads, vergroot de bekendheid van jouw merk.

5 redenen om doelgericht campagne te voeren

 • Zeer relevante campagne voor specifieke doelgroep zorgt voor meer verkopen
 • Bereik onbekende nieuwe klanten
 • Meer leads creëren 
 • Deelbaar op alle online kanalen, groot bereik
 • Relevant voor zoekmachine en daardoor beter gevonden
Ik wil meer informatie

Meer verkopen, meer leads

Online campagne voeren kan op vele manieren. Laat je goed informeren over de mogelijkheden die passen en werken voor jouw organisatie.

Online campagne voeren is mogelijk door de inzet van de juiste landingspages, inzet van SEO en goed vindbaar zijn, aanwezig zijn op relevante sociale kanalen, adverteren op relevante online kanalen. Alles draagt bij aan kwalitatief bezoek aan de website, dat uiteindelijk moet leiden tot meer conversie. Online campagnes voeren is onderdeel van een goede online strategie

Ik wil meer informatie

Ik wil meer leads en meer verkopen

Maak een afspraak