Webapplicaties

Interpulse bouwt al meer dan 14 jaar met passie en toewijding de meest uiteenlopende webapplicaties. Altijd gebaseerd op degelijke en actuele techniek, uitgevoerd in een overzichtelijk project waarbij goede communicatie centraal staat.

Webapplicaties geven waardevolle inzichten in uw data


Agile. Scrum.

Twee termen die u wellicht al eens heeft voorbij zien komen, maar wat betekent het. Wat ons betreft staat het voor een pragmatische aanpak, korte slagen en bijzonder resultaatgericht. Werken in overzichtelijke sprints, waarbij iedere keer business value wordt gecreëerd. Zo ontstaan de beste webapplicaties en bent u als opdrachtgever in staat om tussentijds bij te sturen. Voortschrijdend inzicht is geen hindernis meer, het is een kracht die geborgd is in deze aanpak.

Actuele techniek

Interpulse maakt graag gebruik van moderne technieken en methodes. Bewust kiezen wij voor een van de leidende ontwikkel platformen, namelijk het .NET platform van Microsoft. Dit vullen we graag aan met vooruitstrevende en flexibele componenten uit de open source wereld. Best of both worlds, daar plukken onze opdrachtgevers de vruchten van!Multiplatform

Webapplicaties van Interpulse werken uitstekend in een breed scala van browsers en zijn te koppelen aan veel systemen. Hiermee zijn de oplossingen die Interpulse bouwt breed inzetbaar, flexibel en is integratie met bestaande systemen eenvoudig te realiseren.

Goed advies

Een succesvol ontwikkeltraject met een goede begeleiding is van groot belang, maar u heeft ook behoefte aan een sparringpartner die goed met u meedenkt. “U vraagt, wij draaien” houden we niet zo van, zeker niet als we onze ervaring kunnen gebruiken om voor u een nog beter resultaat neer te zetten. Wij hebben graag zicht op uw strategische doelstellingen. Weten wat de klant wil bereiken is volgens ons belangrijker dan weten wat de klant wil laten bouwen.