Webshops met rendement

Interpulse Interactive bouwt aantrekkelijke webshops, helpt bij het verhogen van het rendement en het automatiseren van logistiek, online betalen en fullfillment.

Integratie van payment, logistiek en goede service is cruciaal bij iedere webshop om succesvol te wordeneCommerce platform

Webwinkels bouwen wij op een krachtig platform; nopCommerce. Interpulse is één van de vier nopCommerce solution partners in Nederland en heeft bovenop het al zeer uitgebreide platform aanvullende modules ontwikkeld. Denk hierbij aan modules voor online betalen, online marketing en kassa's.

nopCommerce is een open-source platform dat veilig, schaalbaar en uitbreidbaar is. Dit maakt het geschikt voor zowel beginnende webwinkels als grote online winkels. Genoeg ruimte voor online ambities dus!

De belangrijkste mogelijkheden op een rij:

  • mobile commerce: optimale toegankelijkheid met smartphones
  • multi-store: 1 beheeromgeving voor meerdere winkels
  • onbeperkt aantal producten
  • one-page checkout: eenvoudig een order bevestigen
  • gift cards, kortingscodes
  • meertaligheid
  • samengestelde producten
  • support en deelleveringen
  • uitstekende exportmogelijkheden

Vanzelfsprekend begeleiden wij bij ieder traject de inrichting van het platform en geven wij uitgebreide instructie aan de gebruikers. Na oplevering verzorgen wij telefonische support en technisch onderhoud.

Online betalen

Uw webwinkel kan eenvoudig voorzien worden van de meest gangbare betalingsmogelijkheden. Interpulse integreert online kassasystemen van payment provider Docdata en Bucharoo, maar ook Rabobank Omnikassa en andere systemen van Nederlandse banken. Met deze systemen kunnen uw klanten veilig betalen met iDeal, Mastercard, Visa of andere online betalingsmethoden.

Logistiek

Uw producten moeten na verkoop uiteraard bezorgd worden bij de klant. Hiervoor koppelen wij met diverse systemen van logistieke bedrijven. Hierbij kunnen we efficient uw orders doorzetten en veel tijd besparen in de afhandeling. Betalen achteraf, korting bij meer zendingen en een vaste prijs tot 30 kilo behoort tot de mogelijkheden.

Integratie met uw backoffice

nopCommerce heeft een uitgebreid beheergedeelte, waar u niet alleen artikelen kunt beheren, maar ook rapportage aantreft en gegevens van klanten kunt beheren. Veel bedrijven maken echter ook gebruik van een financieel pakket, op kantoor of in de cloud. Denk hierbij aan Exact, King, Unit4 of Afas. Afhankelijk van de wensen realiseren wij slimme gegevensuitwisseling, op basis van import-exports of realtime koppelingen. Dat voorkomt dubbele invoer en maakt financiele registratie en afhandeling snel en eenvoudig.