Zekerheid in ICT

Interpulse Managed ICT voorziet in pro-actief systeembeheer en netwerkbeheer, clouddiensten, online backup en goede support. Zo hebben organisaties de zekerheid van continuïteit op ICT gebied.

Perfect op afstand, maar niet afstandelijk.

Slim: Flexibel servicepakket

Onze servicepakketten en SLA's zijn bijzonder flexibel, zo is er altijd een vorm te vinden die past bij uw organisatie en budget, zonder consessies op het gebied van zekerheid en continiuteit. Pro-actief handleen staat voorop, voorkomen is immers beter dan genezen!

Fijn: menselijke maat

Interpulse heeft veel technische expertise in huis. Maar toegegeven, dat hebben andere ICT-bedrijven ook. De kunst is die technische know-how vertalen naar dienstverlening op menselijke maat. Wij mogen dan wel dol zijn op techniek, maar we beseffen dat dit niet voor iedereen geldt. Daarom is een persoonlijke aanpak integraal aan onze service.

Geen zorgen maar Zekerheid

Bij Interpulse gaan we niet uit van de zorgen rond ICT, u zit immers niet te wachten op meer zorgen, maar wel op de zekerheid dat uw ICT goed wordt georganiseerd. Onze serviceconcepten heten om die reden ook Zekerheid-op-Afstand, Zekerheid-Totaal en Zekerheid-24/7. Stuk voor stuk pro-actief en passend voor iedere organisatie.

Meer zekerheid

Naast goed beheer van uw IT omgeving, zijn er nog meer zaken die wij voor u kunnen organiseren. Als eenvoudig toe te voegen diensten, maken wij het eenvoudiger dan ooit om alles in een keer goed te organiseren. Denk daarbij aan beveiliging, backup en extra zekerheid bij calamiteiten, zoals dataverlies door schade of diefstal.

Cloud oplossingen

Interpulse beschikt over een geavanceerd serverpark in Nederlandse datacentra. Van hieruit leveren wij flexibele en kosteneffectieve cloud-diensten.

Daarnaast is Interpulse Microsoft Cloud Partner. Wij leveren het Microsoft Office 365 programma en diverse oplossingen op Microsoft Azure, waarmee ook slimme hybride cloudoplossingen mogelijk zijn.

Security and backup

Veiligheid is een thema dat steeds belangrijker wordt. Met de toename van de hoeveelheid gegevens die we opslaan, alsook de hoeveelheid bedreigingen op het gebied van dataverlies, is een serieuze aanpak van groot belang voor iedere organisatie.

Voorkomen is beter dan genezen, dus voorzien wij in degelijke beveiliging en goede backups. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan is snel herstel mogelijk en verliest u niet uw kostbare bedrijfsgegevens.