Flexibel servicepakket

Een passend serviceniveau voor uw organisatie. Betaalbaar en gericht op continuiteit. Gedoe wordt gemak, onduidelijkheid wordt Zekerheid.Servicevormen

Wij onderscheiden in basis twee servicevormen, die ook gecombineerd af te nemen zijn. Hiermee spelen wij in op de wens van klanten om een servicecontract af te nemen, die helemaal past bij hun situatie. Ieder servicecontract is gericht op een pro-actieve dienstverlening, waarbij zekerheid voorop staat. Voorkomen is beter dan genezen. Onze Support Desk staat bovendien voor u klaar.

Zekerheid-Totaal

Met Zekerheid Totaal kiest u voor optimale beheersing van uw IT omgeving én uw budget. Voor een vast bedrag per maand nemen wij zorg uit handen en worden u en uw collega's voorzien van uitstekende ondersteuning. Op afstand én op locatie. Pro-actief monitoren wij uw IT omgeving, zodat mogelijke problemen al worden opgelost voordat u ze had opgemerkt.

  • Pro-actief beheer (all-in)
  • Ondersteuning op afstand en op locatie inbegrepen
  • 24/7 storingsopvang

Zekerheid-Op-Afstand

U heeft uw IT omgeving goed op orde en uw organisatie is behoorlijk zelf redzaam. Toch is het dan fijn om terug te kunnen vallen op een IT dienstverlener, mensen die u kent en die u en uw collega's kennen, laagdrempelig en betrokken. Op afstand kunnen wij u eenvoudig verder helpen en de meest belangrijke systeemparameters monitoren wij pro-actief.

  • Pro-actief beheer
  • Ondersteuning op afstand tijdens kantooruren inbegrepen
  • Een scherper uurtarief

Meer zekerheid

Naast goed beheer van uw IT omgeving, zijn er nog meer zaken die wij voor u kunnen organiseren. Als eenvoudig toe te voegen diensten, maken wij het eenvoudiger dan ooit om alles in een keer goed te organiseren. Denk daarbij aan beveiliging, backup en extra zekerheid bij calamiteiten, zoals dataverlies door schade of diefstal.

Endpoint Security

Iedereen kent wel die vertrouwde virusscanner, die schadelijke virussen de nek om draait. Maar er zijn tegenwoordig veel meer bedreigingen waar we mee te maken hebben. Wij leveren een van de beste tools om uw pc blijvend te beschermen, eenvoudig op te nemen in uw servicecontract tegen een voordelig tarief per pc. De updates en monitoring verzorgen wij.

Backup

Uw gegevens zijn van cruciaal belang voor uw organisatie. Die wilt u graag goed beschermen. Hiervoor bieden wij diverse oplossingen, varierend van lokale opslag tot een veilige backup online. Een combinatie kan ook, in veel gevallen is dat een stuk extra zekerheid. Wij adviseren u graag. De dienst wordt tegen een aantrekkelijk tarief vaiabel per periode aangeboden, aangepast aan de hoeveelheid data die u heeft. Zo betaald u nooit teveel, maar heeft u wel de zekerheid dat uw data veilig is.