Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates

Over Interpulse

"Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties succesvoller kunnen zijn door de slimme inzet van technologie. Wij leveren graag een betekenisvolle bijdrage. Met beide benen op de grond, gericht op een langdurige en op wederzijds respect gebaseerde relatie."Wil je op de hoogte blijven over wat er bij Interpulse speelt? Wat ons inspireert en motiveert?

Volg ons via de nieuwsbrief!


Carierre

Solide ICT oplossingen, krachtige websites en webapplicaties komen niet zomaar tot stand. Daar is een goed team voor nodig met de juiste instelling en een variatie aan individuele kwaliteit.

Wij zijn met regelmaat op zoek naar uitbreiding van ons team. Wij bieden bovendien met regelmaat ruimte voor aanstormend talent, door middel van uitdagende afstudeeropdrachten.

Ons actuele aanbod aan vacatures staat op onze speciale recruitment website.

"Alone we can do so little, together we can do so much"

Sponsoring en MVO

Bewust betrokken bij de wereld en onze directe omgeving. Van een waardevolle bijdrage aan het lokale ondernemingsklimaat tot ondersteuning van sociaal maatschappelijke zaken en (culturele) evenementen.

Leiden International Film Festival - spsonsor en partner Leiden International Film Festival
(meerjarig sponsor en partner)
Jong Ondernemen - sponsoring Jong Ondernemen
(coaching studentcompanies)
De Slag om Leiden  (benefiet tbv Hospice Issoria, deelnemer alle edities)De Slag om Leiden
(benefiet tbv Hospice Issoria, deelnemer alle edities)

Duurzaamheid

Bewust kiezen voor energiebesparing, respect voor mens en dier en keuzes maken voor het leefbaar maken en houden van onze planeet zien we als de normaalste zaak van de wereld. Dat mag u van ons verwachten. Wij geloven dat de slimme inzet van technologie hierbij ook

een bijdrage kan leveren. Daar denken we dan ook graag over na en proberen we dingen uit. Denk daarbij aan duurzaam vervoer, het vermijden van onnodige vervoersbewegingen etc.

Wil je ons leren kennen?  

Kom gerust eens langs in Leiden!