Over Interpulse

Wij geloven dat mensen en organisaties succesvoller kunnen zijn door de slimme inzet van technologie. Interpulse levert graag een betekenisvolle bijdrage, succes zien wij als het resultaat van kennis, ervaring en een goede samenwerking.
We <3 technology! ;-)

Interpulse is al bijna 15 jaar bezig met bruikbare ICT oplossingen. Hierbij heeft succesvolle inzet en toepasbaarheid van oplossingen binnen organisaties centraal gestaan. Wij houden van technologie, weten wat er speelt in de markt en hoe we dit kunnen vertalen naar concreet resultaat. Of het nou om een effectieve website, mobiele toepassing of betrouwbare ICT infrastructuur gaat.Succesvolle samenwerking

Interpulse streeft in alles naar langdurige en op wederzijds vertrouwen gebaseerde relaties. Wij geloven dat dit de beste basis is voor succes, zowel voor de korte als de lange termijn. Samen met onze klanten komen we tot werkende oplossingen, waarbij goede afstemming met vertrouwde gezichten centraal staat.

ICT is mensenwerk

Interpulse heeft een gevarieerd team van medewerkers, allemaal met hun eigen ervaring en kennis, thuis in techniek en met ICT bloed in de aderen. Bovenal is het hoogst haalbare voor iedere Interpulser een tevreden klant, niet alleen vandaag en morgen, maar altijd!

Carriere

Solide ICT oplossingen, krachtige websites en webapplicaties komen niet zomaar tot stand. Daar is een goed team voor nodig met de juiste instelling en een variatie aan individuele kwaliteit. Wij zijn met regelmaat op zoek naar uitbreiding van ons team. Wij bieden bovendien met regelmaat ruimte voor aanstormend talent, door middel van uitdagende afstudeeropdrachten

Bewust betrokken

Lokale betrokkenheid is voor Interpulse een goede mix, varierend van zakelijke en culturele evenementen tot het bieden van een klankbord voor startende ondernemers en het stimuleren van sport en beweging. De gemene deler is dat wij, samen met anderen het verschil willen maken.