Stap over op Surface en Microsoft 365

Stap over op Surface en Microsoft 365

Dit is het moment!

Dit is het moment! De urgentie om over te stappen op Microsoft Surface met Microsoft 365 was nog nooit zo hoog. In januari 2020 vervalt de support van Microsoft voor alle apparaten met Windows 7. Hierdoor ontvangt u geen systeem- en beveiligingsupdates meer, met alle gevolgen van dien.

 Maar er is nóg een reden om actie te ondernemen. Door uw medewerkers nu uit te rusten met een complete digitale werkplekoplossing met Office 365, kunt u als organisatie productiever werken dan ooit tevoren

Surface Pro 6

Ultralicht, dun en krachtig. Voor medewerkers die behoefte hebben aan krachtige prestaties in zowel een laptop als een tablet.

Surface Laptop 2
Surface Pro with 4G LTE Advanced
Surface Go
Maak de ervaring compleet
Garanties en serviceabonnementen

End of Support Windows 7: voorkom onnodige veiligheidsrisico’s

Een belangrijke reden om nu over te stappen op Microsoft Surface met Windows 10 Pro is het naderende einde van de ondersteuning van Windows 7. Na 14 januari 2020 is Windows 7 nog wel te gebruiken, maar wordt het niet meer bijgewerkt of ondersteund door de supportteams van Microsoft.

Hierdoor zijn medewerkers zeer kwetsbaar voor malware en kunnen onnodige veiligheidsrisico’s ontstaan. Als u overschakelt op een besturingssysteem mét technische ondersteuning, zoals Windows 10 Pro, blijft u de essentiële beveiligingsupdates ontvangen die uw apparaten een effectieve eerste laag van beveiliging bieden.

Veilig werken zonder zorgen
Veilig werken zonder zorgen

Om echt productief te kunnen zijn is het belangrijk dat medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken over veilige toegang en databeveiliging. Met Microsoft 365 en Surface voor Zakelijk gebruik biedt u medewerkers overal en op ieder apparaat de juiste bescherming tegen hedendaagse bedreigingen.

Dankzij automatische updates hoeft u zich geen zorgen te maken over kwetsbaarheden in het besturingssysteem en beschikt u bovendien altijd over de nieuwste beveiligingsfuncties van Windows 10. Van aanmelding met Windows Hello tot veilige versleuteling met UEFI-firmwarestuurprogramma's, bedrijfsgegevens zijn altijd goed beveiligd.

Waarom Microsoft 365?
Verbeter de productiviteit van medewerkers
Inspireer medewerkers tot grootse daden
“Persoonlijk contact bij het oplossen van problemen, al is het op afstand”

Kees Haasnoot
Systeem- en netwerkbeheerder

Kees Haasnoot