Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

  • 071 - 30 30 300(tijdelijk nummer)
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates
Events

10 dagen filmplezier op het Leiden International Film Festival

1 nov 2018
Martijn van Pelt

Martijn van Pelt


Van 2 tot en met 11 november is Leiden weer even de filmhoofdstad van Nederland. Daar zijn we als partner van het festival natuurlijk heel trots op, om die reden maken we je graag enthousiast!

10 dagen filmplezier op het Leiden International Film Festival

Een bomvol programma

Het festival heeft dit jaar meer dan 100 films geprogrammeerd, uiteenlopend van mainstream films tot arthouse. Door het gevarieerde programma is het festival leuk voor iedereen, bovendien zijn er dit jaar festivalroutes. Zorgvuldig samengestelde “playlists” die je helpen om een programma samen te stellen.

Wij hebben ook 3 tips, eigenlijk veel meer, maar dan wordt deze update zo lang

  1. Upgrade | Spectaculaire en komische actiefilm
  2. American Animals | Heeft alle ingrediënten voor een klassieke kraakfilm
  3. Cold War | Toont een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd

Films op unieke locaties

Films kijk je natuurlijk meestal in de bioscoop, maar wat als je een toffe film kunt kijken in een museum. Tijdens het festival staan diverse speciale films geprogrammeerd op bijzondere locaties, check deze maar eens:

Neem de kids mee

Ook aan de kids is gedacht, voor hen is er een speciaal programma tijdens het festival. Bovendien is er een Kids Filmgala, waar de kids (zonder ouders!) leuke dingen kunnen doen. Een deel van de opbrengsten is voor het goede doel.

Waarom wij partner zijn

Met ons team helpen we dagelijks bedrijven en organisaties met de slimme inzet van technologie, zodat zij succesvol kunnen zijn, voorop kunnen lopen, meer waarde kunnen creëren. Technologie is onze passie, film vinden we tof en bijdragen aan leuke en relevante initiatieven is waar we energie van krijgen. Om de reden stapten we jaren geleden in als partner, inmiddels is het LIFF een bruisend festival dat landelijk en internationaal op de kaart staat, dit is te danken aan de ambitieuze organisatoren en hardwerkende vrijwilligers.

Met de websites, kaartverkoopkoppelingen, livescreens in de zalen en de stemapp dragen wij ons steentje bij en helpen we graag het festival door te ontwikkelen.

LIFF website | www.liff.nl

Team Interpulse wenst je een mooi festival toe, wie weet tot ziens!


Deel artikelTags

Martijn van Pelt

Martijn van Pelt

Martijn blogt graag op het snijvlak van techniek en business. Naast algemeen directeur van Interpulse, is hij ook actief binnen VNO-NCW en als coach van startende ondernemers en studentbedrijven.


Terug naar overzicht


Updates

Blogs

3 kleine stappen voor betere online veiligheid

Malware, spyware, ransomware, virussen, Trojaanse paarden en wormen. Voor je het weet is je computer gegijzeld of gaat een cybercrimineel er met je (creditcard)gegevens vandoor. Met deze 3 kleine aanpassingen bewegen jij en je collega’s een stuk veiliger door cyberspace.
Blogs

Digitale transformatie; best of breed of best of suite?

De wereld verandert en onze manier van samenwerken en communiceren verandert mee. We zijn altijd en overal online en switchen met het grootste gemak tussen telefoon, tablet en PC. Maar veel bedrijven werken nog met een traditionele, lokale ICT-omgeving of hebben een omgeving die beperkt gehost wordt in de cloud. Vroeg of laat gaat dat botsen. En dan?
Events

Grote belangstelling voor slimme technologie

Het Leidse PLNT, centrum voor innovatie en ondernemerschap, was op 5 februari even het middelpunt van de lokale techwereld. Tijdens het event Tech voor de Toekomst NU, een initiatief van Economie071, werden interessante cases getoond van concrete toepassing van slimme technologie. Denk daarbij aan de toepassing van sensoren en slimme apps. Ook waren er interessante kennissessies, waar ondernemers en geïnteresseerden kennis konden maken met technologie en zaken waar iedereen het over heeft, maar zelf nog maar mondjesmaat toepast.
Events

Waarom betaal ik eigenlijk voor beveiliging van mijn data?

De titel van dit stukje wijst naar een uitspraak gedaan door Mikko Hypponen, één van de Keynote sprekers op de Tweakers Developers Summit van 2019. De gehele quote was als volgt: “Waarom betaal ik eigenlijk voor beveiliging van mijn data? We hebben geen enkel security issue gehad het afgelopen jaar!”.
Blogs

Microsoft Surface Pro 6 versus Surface pro 5

Kees bezocht het geheel vernieuwde kantoor van Microsoft op Schiphol. Decor voor de presentatie van de nieuwe Microsoft Surface productlijn. Wij schreven onlangs een artikel over de Surface en gingen dus met enthousiasme op bezoek. Onze focus: de Microsoft Surface Pro 6.
Blogs

Heb jij een 5 sterren Back-Up Systeem?

Voor een goede back-up dien je rekening te houden met 5 factoren: retentie, hersteltijd, de frequentie van de back-up, de veiligheid, het systeem testen.
Blogs

“Hey Google, is zo’n digitale assistent wel veilig?”

Afgelopen jaar zijn er flink wat wijzigingen doorgevoerd in de privacy wetgeving met de doorvoering van de AVG/GDPR. Het verwerken van persoonsgegevens werd hierin flink aan banden gelegd er moet expliciet toestemming gegevens worden voor opslag van gegevens etc. Over de AVG hebben we al enkele andere artikelen geschreven in onze blogs. Wat ik in onderstaande blog wil aankaarten is een ander item wat afgelopen jaar flink wat aan populariteit heeft gewonnen: de digitale assistent.
Events

5 februari: Tech voor de Toekomst Nu!

Benieuwd naar wat er bij bedrijven in de Leidse regio allemaal gebeurt op het gebied van digitalisering, big data analyse en sensortechnologie? Kom dan naar het Tech event op 5 februari in Leiden.
Blogs

Skype en Teams: de aangewezen manier om zakelijk te bellen

Vanaf september 2019 kunnen wij in Nederland niet meer blijven bellen via ISDN. Dan neemt internetbellen (VoIP - Voice Over IP) het definitief over. Maakt jouw organisatie momenteel nog gebruik van ISDN, dan raden wij jou aan om over te stappen naar Microsoft Skype of Teams. Anno 2019 zijn dit dé tools om zakelijk te bellen. Wij leggen uit waarom.
Blogs

3 lijstjes die wél interessant zijn

December is de maand van de lijstjes, je kent er vast wel een paar. Sommige zijn onzinnig, maar je hebt ook best leuke en interessante lijstjes. Ze geven leuke inzichten en komen voort uit échte data en/of zijn gewoon heel vermakelijk!