Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates
Blogs

ICT-beheer puur technisch? Vergis je niet!

7 mei 2019
Eric Devilee

Eric Devilee


Bij het selecteren of beoordelen van een ICT-partij wordt vooral gekeken naar de technische kennis en de prijs. We begrijpen dat dit belangrijke criteria zijn en uiteraard halen ook wij alles uit de kast om ons op deze punten te onderscheiden. Toch wordt de echte winst gemaakt op andere gebieden.

ICT-beheer puur technisch? Vergis je niet!

Medewerkerstevredenheid

Door de krapte op de arbeidsmarkt is het vinden én behouden van goede medewerkers een grote uitdaging voor veel bedrijven. Zeker bij jonge medewerkers – maar vlak de tech savvy oudere niet uit – speelt moderne ICT een positieve rol bij hun keuze om ergens te willen werken.

Wij spelen hierop in door moderne werkomgevingen in te richten en te helpen bij digitalisering. Daarbij is de totale gebruikerservaring essentieel, ongeacht het apparaat dat iemand gebruikt of de plek waar iemand werkt. De menselijke kant is minstens zo belangrijk als de technische kant. Dat merk je ook aan onze Support Desk. ‘Heeft u al een ticket aangemaakt?’ is een vraag die je ons niet zult horen stellen. Behandeld worden als een (ticket)nummer, daar houden we zelf ook niet van. Vriendelijke en persoonlijke support en pro-actief beheer is meer onze stijl.

Interesse in jouw business

Geen enkel bedrijf heeft dezelfde behoefte. De een worstelt met het beheersen van de kosten, de ander zoekt een manier om groei te faciliteren en weer een derde wil graag klantgerichter werken.

Wij leren graag jouw business kennen en gaan altijd op zoek naar de klik. Daarbij stellen we ons pragmatisch en bescheiden op. Jij als ondernemer weet welke kant je op wil met je bedrijf. Wij reiken informatie aan zodat je een goede strategische afweging kunt maken. We adviseren niet vanuit de techniek, maar op basis van interesse en 100% afgestemd op jouw business.

Oog voor veiligheid en compliancy

Als ondernemer heb je met steeds meer wet- en regelgeving te maken. Het waarborgen van verantwoordelijkheden en beheersen van risico's wordt steeds belangrijker. Niet precies waar je ondernemershart sneller van gaat kloppen.

Als ICT-leverancier vinden wij het belangrijk dat we voldoet aan de eisen en compliancy rondom informatieveiligheid en kennis hebben op dat gebied. Daarom hechten wij waarde aan ISO 27001-certificering. ISO 27001 is een internationaal geldende standaard op het gebied van informatiebeveiliging en laat zien dat we aan alle eisen op dat vlak voldoen. Dit wil helaas niet zeggen dat onze klanten geen verplichtingen meer hebben rondom informatieveiligheid. De wetten en regels blijven natuurlijk de eigen verantwoordelijkheid van elke organisatie. Zo moet je bijvoorbeeld nog steeds zelf zorgen dat je AVG-proof met klantgegevens omgaat. Maar met onze kennis helpen wij jou om deze zaken goed te organiseren.

Meer weten?

Wil je eens sparren over wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen op dit gebied? Neem vrijblijvend contact met mij op via mijn LinkedIn profiel of 071 – 566 52 82. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw organisatie en we denken graag met je mee.


Deel artikelTags

Eric Devilee

Eric Devilee

Dagelijks adviseert Eric organisaties over de slimme inzet van technologie. Dat levert naast kostenbesparing vaak ook leuke anekdotes op. Die deelt hij hier zo nu en dan.


Terug naar overzicht


Updates

Blogs

4 ICT-beheerzaken waarmee je de meeste problemen oplost

Als wij bij organisaties over de vloer komen, zijn er altijd zaken waarvan wij denken: ‘Dat kan beter.’ En dat gaat meestal om een van deze vier – relatief eenvoudig op te lossen – problemen.
Blogs

Extra goed vindbaar als bedrijf in Google

Wie wil er nu niet goed gevonden worden in Google? Er worden door organisaties grote investeringen gedaan om goed zichtbaar te zijn op bepaalde woorden of woordgroepen. Hier kunnen ook wij je veel over bijbrengen en op weg helpen, maar begin nu eens met het neerzetten van een goede basis. Goed nieuws: Je kunt het namelijk zelf! En het resultaat is dat je direct beter zichtbaar en vindbaar bent in de meest gebruikte zoekmachine Google.
Blogs

Zo valt je zonnige werkplek niet in het water

Bracht het afgelopen weekend nog even winterse temperaturen, nu is dan eindelijk écht de lente begonnen. De korte broeken kunnen uit de kast, boten uit de stalling en de tuinmeubelen afgestoft. Tijd om naar buiten te gaan, het zonnetje in. Dankzij de moderne werkplek is dat buiten zijn niet beperkt tot de avonden en het weekend. Werken kunnen we overal, dus ook in de tuin, op een terras, aan het water of op de boot. Ideaal. Maar hou daarbij wel een aantal dingen in het oog, zodat je zonnige werkplek niet in het water valt.
Blogs

Microsoft Ignite: de top 6 van Kees en Killian

Eind maart vond Microsoft Ignite plaats, hét Microsoft-event voor ontwikkelaars en ICT-professionals met meer dan 100 workshops en sessies door Microsoft-experts. Onze collega’s Kees en Killian van ICT Services bezochten het evenement in Amsterdam. Dit is de top 6 die ze graag met je delen.
Events

Getting most out of your data - Microsoft Ignite Amsterdam

Eind maart vond Microsoft Ignite plaats, hét Microsoft-event voor ontwikkelaars en ICT-professionals met meer dan 100 workshops en sessies door Microsoft-experts. Onze collega's van Interactive delen graag de inzichten welke zij daar hebben opgedaan.
Blogs

3 kleine stappen voor betere online veiligheid

Malware, spyware, ransomware, virussen, Trojaanse paarden en wormen. Voor je het weet is je computer gegijzeld of gaat een cybercrimineel er met je (creditcard)gegevens vandoor. Met deze 3 kleine aanpassingen bewegen jij en je collega’s een stuk veiliger door cyberspace.
Blogs

Digitale transformatie; best of breed of best of suite?

De wereld verandert en onze manier van samenwerken en communiceren verandert mee. We zijn altijd en overal online en switchen met het grootste gemak tussen telefoon, tablet en PC. Maar veel bedrijven werken nog met een traditionele, lokale ICT-omgeving of hebben een omgeving die beperkt gehost wordt in de cloud. Vroeg of laat gaat dat botsen. En dan?
Events

Grote belangstelling voor slimme technologie

Het Leidse PLNT, centrum voor innovatie en ondernemerschap, was op 5 februari even het middelpunt van de lokale techwereld. Tijdens het event Tech voor de Toekomst NU, een initiatief van Economie071, werden interessante cases getoond van concrete toepassing van slimme technologie. Denk daarbij aan de toepassing van sensoren en slimme apps. Ook waren er interessante kennissessies, waar ondernemers en geïnteresseerden kennis konden maken met technologie en zaken waar iedereen het over heeft, maar zelf nog maar mondjesmaat toepast.
Events

Waarom betaal ik eigenlijk voor beveiliging van mijn data?

De titel van dit stukje wijst naar een uitspraak gedaan door Mikko Hypponen, één van de Keynote sprekers op de Tweakers Developers Summit van 2019. De gehele quote was als volgt: “Waarom betaal ik eigenlijk voor beveiliging van mijn data? We hebben geen enkel security issue gehad het afgelopen jaar!”.
Blogs

Microsoft Surface Pro 6 versus Surface pro 5

Kees bezocht het geheel vernieuwde kantoor van Microsoft op Schiphol. Decor voor de presentatie van de nieuwe Microsoft Surface productlijn. Wij schreven onlangs een artikel over de Surface en gingen dus met enthousiasme op bezoek. Onze focus: de Microsoft Surface Pro 6.