Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates
Showcases

Slim waardevolle feedback verzamelen

24 sep 2018
John Zee

John Zee


Interpulse is al enige jaren sponsor van het Leiden International Film Festival (LIFF). Deze mooie samenwerking heeft geresulteerd in een aantal moderne functionele websites, waarbij voor elk festival een nieuwe stijl is opgezet. Naast het goed kunnen raadplegen van het programma is er ook een integratie gemaakt met het kassasysteem voor het bestellen van kaarten. Vorig jaar is daar een mooie functionaliteit voor publiek en de organisatie aan toegevoegd.

Slim waardevolle feedback verzamelen

Wellicht heb je als bezoeker van een film na afloop al eens je stem gegeven. Na elke voorstelling stonden er LIFF vrijwilligers bij de uitgang, gewapend met tablets waar deze app op draaide. Alle bezoekers is gevraagd een waardering te geven door een stem uit te brengen. Heel eenvoudig, door snel met de vinger te drukken op een cijfer tussen de 1 en de 5 tijdens het verlaten van de zaal.

Het inzetten van technologie op locatie brengt een aantal uitdagingen met zich mee: mensen zijn…..mensen. Ze tikken snel achter elkaar op het scherm, soms per ongeluk 2 x achter elkaar. De internetverbinding is even weggevallen doordat de tablet geen WIFI signaal heeft. Door de technologie slim in te zetten werkt dit systeem gewoon door en levert het resultaat voor zowel de bezoeker als de organisatie!

“Wij hebben de App robuust gemaakt. Er is een aantal duizend keer een stem uitgebracht door een divers publiek. Door kleine tweaks, zoals een snelle animatie van 200ms bij het uitbrengen van een stem is het snel achter elkaar stemmen mogelijk gemaakt met een lagere kans op dubbelstemmen. In de praktijk bleek dit goed te werken! ”

Mansour Ghaoui - Senior Developer - Interpulse

Wat is de beste film?

Per jaargang is er LIVE een tussenstand te bekijken van de stemmen voor de publieksprijs. Deze lijst is realtime afkomstig uit de stem App. De website communiceert direct met de data afkomstig uit de App en presenteert de top films in een mooie opmaak via de festival website.

 

“Uitdelen van een stemformulier en achteraf tellen van ingeleverde formulieren. Zo ging het voor de komst van de App.”

Mansour Ghaoui - Senior Developer - Interpulse

 

Hoe ervaart men het festival?

De organisatie van het festival heeft ook direct feedback van de bezoekers en hoe zij de kwaliteit van de programmering ervaren. Een gemiddeld cijfer per voorstelling geeft hierin goed inzicht. Daarnaast is er invloed uit te oefenen op de uitgebrachte stemmen. Zitten er ongeldige of teststemmen tussen, zoals stemmen op een vreemd tijdstip? De organisatie kan deze simpel uitsluiten via een gebruiksvriendelijk online controlepaneel.

Hoe ervaart men het festival

“Toegang met een pincode en de mogelijkheid tot het controleren van uitgebrachte stemmen op bijvoorbeeld een verdacht tijdstip, zorgt voor een kwalitatief resultaat.”

Mansour Ghaoui - Senior Developer - Interpulse

 

Nederlands Film Festival

De robuuste App die direct de tussenstand kan tonen op een website is van toegevoegde waarde voor LIFF. De LIFF Stem App is positief opgevallen en gaat ook op deze manier worden ingezet tijdens het Nederlands Film Festival (NFF). Het NFF kan zodoende ook profiteren van de inzichten en een mooie functionaliteit toevoegen aan de website. Dit uiteraard wel in hun eigen jasje! Interpulse is dit jaar om die reden als partner van het Nederlands Film Festival ingestapt, daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

Organisator van een event en behoefte aan realtime feedback?

Deze slimme app is eenvoudig aan te passen voor ieder event, maar is ook bruikbaar voor andere doeleinden. Denk aan klanttevredenheidsonderzoek, waarderen van een beursbezoek bij de uitgang, beoordelen van een workshop, etc. Er zijn veel mogelijkheden, waar wij graag over meedenken.


Deel artikelTags

John Zee

John Zee

John is graag bezig op het snijvlak van techniek en business. In zijn rol als projectleider is hij vaak ook adviseur voor klanten die het onderste uit de kan willen halen online. Met zijn kennis van praktische online marketing principes en veel vlieguren in zoekmachineoptimalisatie, zit dat wel goed.


Terug naar overzicht


Updates

Blogs

Een moderne bedrijfsvoering met Growth hacking en Power BI

Hoe beweegt jouw organisatie zich in de huidige tijd waarin de technologische ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen? Helaas zien wij regelmatig dat organisaties ongecontroleerd en zonder een duidelijk plan inspelen op de snel veranderende omgeving. Zij laten hierdoor kansen liggen om te groeien.
Blogs

Betere gebruikservaringen en minder wachtwoordgebruik op kantoor

‘Het vertraagt het werkproces. Wat een gedoe. Ik wil gewoon inloggen!’ Meervoudige authenticatie is wel eens een ergernis van onze klanten. Je moet overal een wachtwoord- of zin voor bedenken en die vervolgens allemaal onthouden of in een wachtwoordenkluis opslaan.
Blogs

Projectmanagement software voor het MKB: Teams en Planner

Grote projectorganisaties hebben vaak geavanceerde projectmanagement software. Maar hoe is dat in het MKB? Zij hebben ook behoefte aan een helder inzicht in de voortgang en prestaties van hun projecten, maar zij beschikken niet over de kostbare software hiervoor. Vaak wordt er gebruik gemaakt van Excel of een eigen oplossing.
Events

10 dagen filmplezier op het Leiden International Film Festival

Van 2 tot en met 11 november is Leiden weer even de filmhoofdstad van Nederland. Daar zijn we als partner van het festival natuurlijk heel trots op, om die reden maken we je graag enthousiast!
Blogs

4 voordelen van het inschakelen van een externe ICT dienstverlener

Profiteer jij van al het goede op ICT gebied? Uit onderzoek blijkt dat veel MKB ondernemers dit als een behoorlijk uitdaging zien. Medewerkers klagen dat hun computer vastloopt, dat ze bepaalde software missen, een slechte wifi verbinding hebben in vergaderzalen of andere kantoorruimtes, of dat ze niet prettig kunnen thuiswerken omdat ze geen toegang hebben tot de nodige bestanden. Het is daarom niet gek dat een derde van de business-directeuren wil dat werkprocessen meer en beter worden ondersteund middels ICT-oplossingen. Herken jij jezelf hierin?
Blogs

In 3 stappen naar een Modern Workplace

We leven volop in een nieuw tijdperk. ICT drukt zijn stempel op hoe we werken en samenwerken. De moderne medewerker heeft behoefte aan moderne tools - voor de millennials en generatie Z is dit zelfs een must. Maar hoe creëer je een aantrekkelijke werkplek voor je moderne medewerkers? We bespreken het graag met je.
Blogs

Altijd en veilig verbonden zijn: ICT oplossingen voor op en buiten kantoor

Helaas verkijken werkgevers zich nog weleens op de economische schade die ze oplopen als ze hun internetvoorzieningen niet goed regelen. Hieronder twee stellingen met betrekking tot dit thema. Wat is jouw kijk hierop?
Blogs

Slim! Gebruik ICT systemen om te professionaliseren én kosten te beheersen

Zie jij ICT als een kostenpost of als een mogelijkheid om te professionaliseren én kosten te beheersen? Steeds meer bedrijven ontdekken dat als ze digitaliseren en ICT systemen beter organiseren, ze nieuwe kansen creëren voor hun organisatie. Dit noemt men ook wel: digital transformation. Waar liggen die kansen zoal? In de praktijk zien wij dat er een flinke slag te maken is bij organisaties waar veel procedures zijn en registratie de norm is.
Blogs

Verlies je goede medewerkers niet aan een modernere concurrent

Millenials stellen steeds hogere eisen aan werkgevers. Is je ICT niet up to date? Vergeet het dan maar. In dit artikel laten we je zien hoe je voldoet aan de eisen van vandaag. Hoe je kunt werken met de Modern Workplace en hoe dat ervoor zorgt dat mensen productiever en efficiënter kunnen (samen)werken.
Blogs

Hoe veilig is jouw webapplicatie? 7 eisen die je moet toepassen

De beveiliging van webapplicaties heeft helaas niet altijd de hoogste prioriteit, maar is nu echt een MUST geworden! Bevat de applicatie persoonsgegevens, dan ben je mogelijk in overtreding als de applicatie onvoldoende beveiligd is… Mocht er een datalek optreden, dan ben jij als eigenaar van de gegevens verantwoordelijk. De gevolgen kunnen groot zijn, niet alleen financieel, maar ook op het gebied van mogelijke reputatieschade.