Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates
Showcases

Slim waardevolle feedback verzamelen

24 sep 2018
John Zee

John Zee


Interpulse is al enige jaren sponsor van het Leiden International Film Festival (LIFF). Deze mooie samenwerking heeft geresulteerd in een aantal moderne functionele websites, waarbij voor elk festival een nieuwe stijl is opgezet. Naast het goed kunnen raadplegen van het programma is er ook een integratie gemaakt met het kassasysteem voor het bestellen van kaarten. Vorig jaar is daar een mooie functionaliteit voor publiek en de organisatie aan toegevoegd.

Slim waardevolle feedback verzamelen

Wellicht heb je als bezoeker van een film na afloop al eens je stem gegeven. Na elke voorstelling stonden er LIFF vrijwilligers bij de uitgang, gewapend met tablets waar deze app op draaide. Alle bezoekers is gevraagd een waardering te geven door een stem uit te brengen. Heel eenvoudig, door snel met de vinger te drukken op een cijfer tussen de 1 en de 5 tijdens het verlaten van de zaal.

Het inzetten van technologie op locatie brengt een aantal uitdagingen met zich mee: mensen zijn…..mensen. Ze tikken snel achter elkaar op het scherm, soms per ongeluk 2 x achter elkaar. De internetverbinding is even weggevallen doordat de tablet geen WIFI signaal heeft. Door de technologie slim in te zetten werkt dit systeem gewoon door en levert het resultaat voor zowel de bezoeker als de organisatie!

“Wij hebben de App robuust gemaakt. Er is een aantal duizend keer een stem uitgebracht door een divers publiek. Door kleine tweaks, zoals een snelle animatie van 200ms bij het uitbrengen van een stem is het snel achter elkaar stemmen mogelijk gemaakt met een lagere kans op dubbelstemmen. In de praktijk bleek dit goed te werken! ”

Mansour Ghaoui - Senior Developer - Interpulse

Wat is de beste film?

Per jaargang is er LIVE een tussenstand te bekijken van de stemmen voor de publieksprijs. Deze lijst is realtime afkomstig uit de stem App. De website communiceert direct met de data afkomstig uit de App en presenteert de top films in een mooie opmaak via de festival website.

 

“Uitdelen van een stemformulier en achteraf tellen van ingeleverde formulieren. Zo ging het voor de komst van de App.”

Mansour Ghaoui - Senior Developer - Interpulse

 

Hoe ervaart men het festival?

De organisatie van het festival heeft ook direct feedback van de bezoekers en hoe zij de kwaliteit van de programmering ervaren. Een gemiddeld cijfer per voorstelling geeft hierin goed inzicht. Daarnaast is er invloed uit te oefenen op de uitgebrachte stemmen. Zitten er ongeldige of teststemmen tussen, zoals stemmen op een vreemd tijdstip? De organisatie kan deze simpel uitsluiten via een gebruiksvriendelijk online controlepaneel.

Hoe ervaart men het festival

“Toegang met een pincode en de mogelijkheid tot het controleren van uitgebrachte stemmen op bijvoorbeeld een verdacht tijdstip, zorgt voor een kwalitatief resultaat.”

Mansour Ghaoui - Senior Developer - Interpulse

 

Nederlands Film Festival

De robuuste App die direct de tussenstand kan tonen op een website is van toegevoegde waarde voor LIFF. De LIFF Stem App is positief opgevallen en gaat ook op deze manier worden ingezet tijdens het Nederlands Film Festival (NFF). Het NFF kan zodoende ook profiteren van de inzichten en een mooie functionaliteit toevoegen aan de website. Dit uiteraard wel in hun eigen jasje! Interpulse is dit jaar om die reden als partner van het Nederlands Film Festival ingestapt, daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

Organisator van een event en behoefte aan realtime feedback?

Deze slimme app is eenvoudig aan te passen voor ieder event, maar is ook bruikbaar voor andere doeleinden. Denk aan klanttevredenheidsonderzoek, waarderen van een beursbezoek bij de uitgang, beoordelen van een workshop, etc. Er zijn veel mogelijkheden, waar wij graag over meedenken.


Deel artikelTags

John Zee

John Zee

John is graag bezig op het snijvlak van techniek en business. In zijn rol als projectleider is hij vaak ook adviseur voor klanten die het onderste uit de kan willen halen online. Met zijn kennis van praktische online marketing principes en veel vlieguren in zoekmachineoptimalisatie, zit dat wel goed.


Terug naar overzicht


Updates

Blogs

Extra goed vindbaar als bedrijf in Google

Wie wil er nu niet goed gevonden worden in Google? Er worden door organisaties grote investeringen gedaan om goed zichtbaar te zijn op bepaalde woorden of woordgroepen. Hier kunnen ook wij je veel over bijbrengen en op weg helpen, maar begin nu eens met het neerzetten van een goede basis. Goed nieuws: Je kunt het namelijk zelf! En het resultaat is dat je direct beter zichtbaar en vindbaar bent in de meest gebruikte zoekmachine Google.
Blogs

Zo valt je zonnige werkplek niet in het water

Bracht het afgelopen weekend nog even winterse temperaturen, nu is dan eindelijk écht de lente begonnen. De korte broeken kunnen uit de kast, boten uit de stalling en de tuinmeubelen afgestoft. Tijd om naar buiten te gaan, het zonnetje in. Dankzij de moderne werkplek is dat buiten zijn niet beperkt tot de avonden en het weekend. Werken kunnen we overal, dus ook in de tuin, op een terras, aan het water of op de boot. Ideaal. Maar hou daarbij wel een aantal dingen in het oog, zodat je zonnige werkplek niet in het water valt.
Blogs

Microsoft Ignite: de top 6 van Kees en Killian

Eind maart vond Microsoft Ignite plaats, hét Microsoft-event voor ontwikkelaars en ICT-professionals met meer dan 100 workshops en sessies door Microsoft-experts. Onze collega’s Kees en Killian van ICT Services bezochten het evenement in Amsterdam. Dit is de top 6 die ze graag met je delen.
Events

Getting most out of your data - Microsoft Ignite Amsterdam

Eind maart vond Microsoft Ignite plaats, hét Microsoft-event voor ontwikkelaars en ICT-professionals met meer dan 100 workshops en sessies door Microsoft-experts. Onze collega's van Interactive delen graag de inzichten welke zij daar hebben opgedaan.
Blogs

3 kleine stappen voor betere online veiligheid

Malware, spyware, ransomware, virussen, Trojaanse paarden en wormen. Voor je het weet is je computer gegijzeld of gaat een cybercrimineel er met je (creditcard)gegevens vandoor. Met deze 3 kleine aanpassingen bewegen jij en je collega’s een stuk veiliger door cyberspace.
Blogs

Digitale transformatie; best of breed of best of suite?

De wereld verandert en onze manier van samenwerken en communiceren verandert mee. We zijn altijd en overal online en switchen met het grootste gemak tussen telefoon, tablet en PC. Maar veel bedrijven werken nog met een traditionele, lokale ICT-omgeving of hebben een omgeving die beperkt gehost wordt in de cloud. Vroeg of laat gaat dat botsen. En dan?
Events

Grote belangstelling voor slimme technologie

Het Leidse PLNT, centrum voor innovatie en ondernemerschap, was op 5 februari even het middelpunt van de lokale techwereld. Tijdens het event Tech voor de Toekomst NU, een initiatief van Economie071, werden interessante cases getoond van concrete toepassing van slimme technologie. Denk daarbij aan de toepassing van sensoren en slimme apps. Ook waren er interessante kennissessies, waar ondernemers en geïnteresseerden kennis konden maken met technologie en zaken waar iedereen het over heeft, maar zelf nog maar mondjesmaat toepast.
Events

Waarom betaal ik eigenlijk voor beveiliging van mijn data?

De titel van dit stukje wijst naar een uitspraak gedaan door Mikko Hypponen, één van de Keynote sprekers op de Tweakers Developers Summit van 2019. De gehele quote was als volgt: “Waarom betaal ik eigenlijk voor beveiliging van mijn data? We hebben geen enkel security issue gehad het afgelopen jaar!”.
Blogs

Microsoft Surface Pro 6 versus Surface pro 5

Kees bezocht het geheel vernieuwde kantoor van Microsoft op Schiphol. Decor voor de presentatie van de nieuwe Microsoft Surface productlijn. Wij schreven onlangs een artikel over de Surface en gingen dus met enthousiasme op bezoek. Onze focus: de Microsoft Surface Pro 6.
Blogs

Heb jij een 5 sterren Back-Up Systeem?

Voor een goede back-up dien je rekening te houden met 5 factoren: retentie, hersteltijd, de frequentie van de back-up, de veiligheid, het systeem testen.