Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates
Showcases

Slim waardevolle feedback verzamelen

24 sep 2018
John Zee

John Zee


Interpulse is al enige jaren sponsor van het Leiden International Film Festival (LIFF). Deze mooie samenwerking heeft geresulteerd in een aantal moderne functionele websites, waarbij voor elk festival een nieuwe stijl is opgezet. Naast het goed kunnen raadplegen van het programma is er ook een integratie gemaakt met het kassasysteem voor het bestellen van kaarten. Vorig jaar is daar een mooie functionaliteit voor publiek en de organisatie aan toegevoegd.

Slim waardevolle feedback verzamelen

Wellicht heb je als bezoeker van een film na afloop al eens je stem gegeven. Na elke voorstelling stonden er LIFF vrijwilligers bij de uitgang, gewapend met tablets waar deze app op draaide. Alle bezoekers is gevraagd een waardering te geven door een stem uit te brengen. Heel eenvoudig, door snel met de vinger te drukken op een cijfer tussen de 1 en de 5 tijdens het verlaten van de zaal.

Het inzetten van technologie op locatie brengt een aantal uitdagingen met zich mee: mensen zijn…..mensen. Ze tikken snel achter elkaar op het scherm, soms per ongeluk 2 x achter elkaar. De internetverbinding is even weggevallen doordat de tablet geen WIFI signaal heeft. Door de technologie slim in te zetten werkt dit systeem gewoon door en levert het resultaat voor zowel de bezoeker als de organisatie!

“Wij hebben de App robuust gemaakt. Er is een aantal duizend keer een stem uitgebracht door een divers publiek. Door kleine tweaks, zoals een snelle animatie van 200ms bij het uitbrengen van een stem is het snel achter elkaar stemmen mogelijk gemaakt met een lagere kans op dubbelstemmen. In de praktijk bleek dit goed te werken! ”

Mansour Ghaoui - Senior Developer - Interpulse

Wat is de beste film?

Per jaargang is er LIVE een tussenstand te bekijken van de stemmen voor de publieksprijs. Deze lijst is realtime afkomstig uit de stem App. De website communiceert direct met de data afkomstig uit de App en presenteert de top films in een mooie opmaak via de festival website.

 

“Uitdelen van een stemformulier en achteraf tellen van ingeleverde formulieren. Zo ging het voor de komst van de App.”

Mansour Ghaoui - Senior Developer - Interpulse

 

Hoe ervaart men het festival?

De organisatie van het festival heeft ook direct feedback van de bezoekers en hoe zij de kwaliteit van de programmering ervaren. Een gemiddeld cijfer per voorstelling geeft hierin goed inzicht. Daarnaast is er invloed uit te oefenen op de uitgebrachte stemmen. Zitten er ongeldige of teststemmen tussen, zoals stemmen op een vreemd tijdstip? De organisatie kan deze simpel uitsluiten via een gebruiksvriendelijk online controlepaneel.

Hoe ervaart men het festival

“Toegang met een pincode en de mogelijkheid tot het controleren van uitgebrachte stemmen op bijvoorbeeld een verdacht tijdstip, zorgt voor een kwalitatief resultaat.”

Mansour Ghaoui - Senior Developer - Interpulse

 

Nederlands Film Festival

De robuuste App die direct de tussenstand kan tonen op een website is van toegevoegde waarde voor LIFF. De LIFF Stem App is positief opgevallen en gaat ook op deze manier worden ingezet tijdens het Nederlands Film Festival (NFF). Het NFF kan zodoende ook profiteren van de inzichten en een mooie functionaliteit toevoegen aan de website. Dit uiteraard wel in hun eigen jasje! Interpulse is dit jaar om die reden als partner van het Nederlands Film Festival ingestapt, daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

Organisator van een event en behoefte aan realtime feedback?

Deze slimme app is eenvoudig aan te passen voor ieder event, maar is ook bruikbaar voor andere doeleinden. Denk aan klanttevredenheidsonderzoek, waarderen van een beursbezoek bij de uitgang, beoordelen van een workshop, etc. Er zijn veel mogelijkheden, waar wij graag over meedenken.


Deel artikelTags

John Zee

John Zee

John is graag bezig op het snijvlak van techniek en business. In zijn rol als projectleider is hij vaak ook adviseur voor klanten die het onderste uit de kan willen halen online. Met zijn kennis van praktische online marketing principes en veel vlieguren in zoekmachineoptimalisatie, zit dat wel goed.


Terug naar overzicht


Updates

Blogs

Microsoft Surface Pro 6 versus Surface pro 5

Kees bezocht het geheel vernieuwde kantoor van Microsoft op Schiphol. Decor voor de presentatie van de nieuwe Microsoft Surface productlijn. Wij schreven onlangs een artikel over de Surface en gingen dus met enthousiasme op bezoek. Onze focus: de Microsoft Surface Pro 6.
Blogs

Heb jij een 5 sterren Back-Up Systeem?

Voor een goede back-up dien je rekening te houden met 5 factoren: retentie, hersteltijd, de frequentie van de back-up, de veiligheid, het systeem testen.
Blogs

“Hey Google, is zo’n digitale assistent wel veilig?”

Afgelopen jaar zijn er flink wat wijzigingen doorgevoerd in de privacy wetgeving met de doorvoering van de AVG/GDPR. Het verwerken van persoonsgegevens werd hierin flink aan banden gelegd er moet expliciet toestemming gegevens worden voor opslag van gegevens etc. Over de AVG hebben we al enkele andere artikelen geschreven in onze blogs. Wat ik in onderstaande blog wil aankaarten is een ander item wat afgelopen jaar flink wat aan populariteit heeft gewonnen: de digitale assistent.
Events

5 februari: Tech voor de Toekomst Nu!

Benieuwd naar wat er bij bedrijven in de Leidse regio allemaal gebeurt op het gebied van digitalisering, big data analyse en sensortechnologie? Kom dan naar het Tech event op 5 februari in Leiden.
Blogs

Skype en Teams: de aangewezen manier om zakelijk te bellen

Vanaf september 2019 kunnen wij in Nederland niet meer blijven bellen via ISDN. Dan neemt internetbellen (VoIP - Voice Over IP) het definitief over. Maakt jouw organisatie momenteel nog gebruik van ISDN, dan raden wij jou aan om over te stappen naar Microsoft Skype of Teams. Anno 2019 zijn dit dé tools om zakelijk te bellen. Wij leggen uit waarom.
Blogs

3 lijstjes die wél interessant zijn

December is de maand van de lijstjes, je kent er vast wel een paar. Sommige zijn onzinnig, maar je hebt ook best leuke en interessante lijstjes. Ze geven leuke inzichten en komen voort uit échte data en/of zijn gewoon heel vermakelijk!
Blogs

5 redenen waarom je de Microsoft Surface wilt hebben

De Microsoft Surface Family bestaat uit krachtige (mobiele) apparaten die voorzien in alle behoeften van een moderne werkplek die een medewerker verlangt. We lichten hier twee versies toe: de Surface Pro voor de flexibele kantoormedewerker en de Surface Go voor de medewerker die veel onderweg is, en toch een volwaardige werkplek beschikbaar wil hebben. Met de Surface Pro en Go toont Microsoft aan dat jij al jouw werk kan doen met één compact apparaat.
Blogs

Een moderne bedrijfsvoering met Growth hacking en Power BI

Hoe beweegt jouw organisatie zich in de huidige tijd waarin de technologische ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen? Helaas zien wij regelmatig dat organisaties ongecontroleerd en zonder een duidelijk plan inspelen op de snel veranderende omgeving. Zij laten hierdoor kansen liggen om te groeien.
Blogs

Betere gebruikservaringen en minder wachtwoordgebruik op kantoor

‘Het vertraagt het werkproces. Wat een gedoe. Ik wil gewoon inloggen!’ Meervoudige authenticatie is wel eens een ergernis van onze klanten. Je moet overal een wachtwoord- of zin voor bedenken en die vervolgens allemaal onthouden of in een wachtwoordenkluis opslaan.
Blogs

Projectmanagement software voor het MKB: Teams en Planner

Grote projectorganisaties hebben vaak geavanceerde projectmanagement software. Maar hoe is dat in het MKB? Zij hebben ook behoefte aan een helder inzicht in de voortgang en prestaties van hun projecten, maar zij beschikken niet over de kostbare software hiervoor. Vaak wordt er gebruik gemaakt van Excel of een eigen oplossing.