Bioscopen Leiden.

John over Bioscopen LeidenJohn
2 min.

Al jaren zijn wij ICT partner van de Bioscopen Leiden. Waarom? Wij zijn door inzet van onze technologie in staat hun filmaanbod geheel automatisch uit hun backoffice / ticketsysteem te tonen op alle devices via een website en in de bioscopen zelf op het grote scherm. 

Bioscopen Leiden Het gemak van online tickets reserveren

Naast het filmaanbod maken wij het ook mogelijk de filminfo op te halen vanuit andere systemen en houden wij bij of de voorstelling nog wel beschikbaar zijn. Dit alles maakt het voor het team van de Bioscopen mogelijk efficient te werken, zonder data in diverse systemen in te voeren en op te zoeken.

De complete beleving van een avond naar de bioscoop gaan bestaat wat ons betreft uit goede oriëntatiemogelijkheden op alle devices, met actueel filmaanbod en de mogelijkheid om direct te reserveren en/of kopen. Daarnaast maakt het livescreen de beleving compleet. Wat is een livescreen? Een dashboard met nuttige informatie voor de gasten tijden een bezoek aan een theater, bioscoop, evenement, congres of jouw bedrijf. In het het geval van de Leidse Bioscopen tonen wij in alle drie de bioscopen in geheel eigen huisstijl een dashboard voordat de film start. Dit vinden wij heel gaaf! Op het grote scherm door middel van technologie andere films in de spotlight zetten en de huisregels tonen.

Livewall / dashboard / livescreen met relevante data voor bezoekers

Het ophalen van data uit één centrale bron en deze aanbieden op diverse uitingen is wat ons betreft het grote voordeel van deze slimme inzet van technologie.

https://www.bioscopenleiden.nl 

ICT Updates.