Stichting Financiële Dienstverlening.

Rick over Stichting Financiële DienstverleningRick
3 min.

De Stichting Financiële Dienstverlening ZHN is een professionele en betrouwbare inkomensbeheerder/ beschermingsbewindvoerder. Met de verzorging van het inkomensbeheer wordt de financiële huishouding op orde gebracht en gehouden en met beschermingsbewind biedt de Stichting Financiële Dienstverlening de mogelijkheid om als bewindvoerder op te treden. Daar past een betrouwbare professionele uitstraling bij en deze is terug te vinden online. Wij hebben de website gerealiseerd, van prototype en design - tot werkende website met C1 CMS.

Stichting Financiële Dienstverlening twee doelgroepen, één website

De website biedt de mogelijkheid jezelf aan te melden voor hun dienstverlening, maar stelt ook begeleiders in staat hun cliënten aan te melden. Dit zijn twee compleet andere doelgroepen met wel een geheel eigen doelstelling. Dit hebben wij weten te verenigen in één ontwerp.

Doordat wij altijd in gesprek gaan en door middel van een workshop de doelgroep en doelstellingen in kaart brengen, kunnen wij de juiste nuances in het ontwerp aanbrengen. Het hooddoel verdwijnt niet uit beeld!

Het resultaat mag er wat ons betreft zijn. Een responsive website, voorzien van CMS en ingangen voor zowel begeleider als cliënt.

https://www.sfdzhn.nl

Naast de realisatie van de website verzorgen wij ook het ICT beheer / systeembeheer.

ICT Updates.