Interpulse Film + Borrel

Interpulse Film + Borrel

Kom ook kijken! 

Woensdag 6 november

16:00 uur - Trianon Leiden 

 
Interpulse is ook dit jaar weer trotse partner van het Leiden International Film Festival. Om dat te vieren willen wij weer een verrassende film tonen in onze eigen filmzaal. Na afloop is er een gezellige borrel in de sfeervolle foyer van het Trianon Theater in Leiden.
 
 
 
 

Laat even weten of je komt, dan weten wij hoeveel bitterballen we moeten bestellen.

 

 
 
 
16.00 uur - Inloop

We ontvangen je graag in de gezellige foyer van het mooie Trianon Theater.

16.30 uur - Start film
Ca. 18.00 uur - Gezellige borrel

Ook in 2019 trots partner!

Interpulse is al jaren betrokken bij het festival. Dit doen wij met passie. Wij zetten het festival kracht bij door de website te laten samenwerken met hun kassasysteem, de bioscopen voor de film begint te sieren met een groot livewall scherm met daarop de filmtips van het festival tot de inzet van een micro feedback tool om zodoende te pijlen wat de kwaliteit is van het aanbod.

LIFF 2019: 11 dagen vol premières, bijzondere filmevents, feestjes en meer: dat is het Leiden International Film Festival. Gestart in 2006 en tegenwoordig één van de belangrijkste filmfestivals in Nederland. De 14e editie vindt plaats van 31 oktober tot 10 november 2019 en bevat ruim 100 films van over de hele wereld, van arthouse tot mainstream (en alles daartussenin).

“Overal veilig kunnen (samen)werken, zonder compromis.”

Jeroen van Munsteren
Senior systeem- en netwerkbeheerder

Jeroen van Munsteren