Home Rick

Rick

Senior UX Designer

Software wordt gebruiksvriendelijker en het ontwikkelproces veel sneller.

ICT Updates .

Nieuwe website sportinleiden.nl

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de vernieuwde website van Sport In leiden live is gegaan. Een mooi resultaat van een nauwe samenwerking tussen de Gemeente Leiden en Interpulse. We zijn trots op het eindresultaat en we hopen dat deze nieuwe website de sportliefhebbers in Leiden op weg helpt bij het vinden van een sport of sportaccommodatie in Leiden.

Mobiele app ‘Voor de Jeugd Dag 2023’

Voor congresbureau ’s is het goed communiceren met de bezoekers van het evenement erg belangrijk. Hierbij kan een mobiele app onderdeel zijn van de communicatiestrategie. Een recent voorbeeld van onze inspanningen is de ontwikkeling van mobiele app voor het Voor de Jeugd Dag evenement op 11 september 2023, geïnitieerd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

Interpulse transformeert online aanwezigheid Open Monumentendagen Leiden

De Open Monumentendagen Leiden is een belangrijk cultureel evenement in Leiden dat lokaal erfgoed en historische locaties openstelt voor het publiek. Jaarlijks een uniek en variërend aanbod van prachtige woonhuizen, religieuze -en publieke gebouwen, die meer dan 20.000 bezoekers naar Leiden trekt. De stichting stond voor een aanzienlijke uitdaging: de bestaande website was verouderd, bood geen soepele ervaring op mobiele apparaten en vereiste dubbele gegevensinvoer voor zowel de nationale als de lokale website. Dit inefficiënte proces kostte niet alleen veel tijd, maar bracht ook het risico op fouten met zich mee. De behoefte aan een gemoderniseerd, gebruiksvriendelijk platform was duidelijk. Interpulse is trots dat we hier een bijdrage in mochten leveren.

Verhoogde respons en verbeterd Inzicht van bezoekers van je evenement of festival

De Kracht van de Micro Feedback App (Stemmenapp) van Interpulse. Wat was de waardering van de workshop van spreker X? Wat vonden de mensen van film Y? Een programmering neerzetten die bezoekers prikkelt en inspireert is niet eenvoudig. Achteraf meten van het sentiment en het begrijpen van het publiek is daarbij van cruciaal belang. Voorheen worstelden organisatoren vaak met een frustrerende uitdaging: lage responspercentages op enquêtes, waardoor ze geen duidelijk beeld kregen van de algemene beoordeling van hun evenementen of programmering. Maar nu is er een oplossing die deze problemen doeltreffend aanpakt: de Micro Feedback App, ook wel bekend als de Stemmenapp.

Website voor evenementen en festivals inclusief Blokkenschema

Festivals en evenementen zijn fantastische gelegenheden waar mensen samenkomen om te genieten van muziek, kunst en cultuur. Ook organisaties bieden evenementen aan medewerkers aan waar zijn inspirerende sessies kunnen volgen. Maar het organiseren van zo’n grootschalig evenement vereist veel planning en coördinatie. Gelukkig heeft Interpulse een innovatieve oplossing ontwikkeld die het voor organisatoren gemakkelijker maakt om bezoekers inzicht te geven in het programma en de registratie soepel te laten verlopen. Met behulp van een geavanceerd blokkenschema en een flexibel workshopoverzicht kunnen festivals en evenementen nu moeiteloos hun speciale evenementen website beheren en bezoekers goed en duidelijk informeren over het programma.

Verbeter je klantenservice met AI

De klantenservice is een cruciaal onderdeel van elk bedrijf. Snel en effectief reageren op klantvragen en problemen kan het verschil maken tussen tevreden en ontevreden klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers foutloze antwoorden kunnen formuleren zonder kostbare tijd te verspillen? Hier komt Artificial Intelligence (AI) in beeld. In dit blogbericht nemen we je mee in een fascinerende AI-oplossing die (ook) toepasbaar is voor externe Software-as-a-Service (SAAS) applicaties, waardoor medewerkers snel en tekstueel foutloos klantantwoorden kunnen formuleren.

Zomerstop? Welnee: aanpakken!

Hoewel de zomer traditioneel gezien een tijd van rust en ontspanning is, hoeft dit niet te betekenen dat we onze ambities en creativiteit op een laag pitje moeten zetten. Dit is juist het moment om de rust en ruimte te benutten en vol energie door te pakken!

Geoptimaliseerde website inclusief RecreateX ticketing voor Bootjes en Broodjes

Bootjes en Broodjes is een bekend bedrijf in Leiden dat gespecialiseerd is in het aanbieden van diverse vaartochten, zoals rondvaarten door Leiden, het huren van sloepen vanuit Leiden en het boeken van groepsvaarten door Leiden. Om hun online aanwezigheid te versterken en klanten eenvoudig toegang te bieden tot hun volledige aanbod van vaartochten, besloten ze een nieuwe website te laten ontwikkelen. De website moest niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook goed presteren op het gebied van performance en marketing en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Daarnaast wilden ze ervoor zorgen dat bezoekers altijd up-to-date informatie hadden over beschikbaarheid van het botenaanbod.

Bescherm jouw organisatie, multifactorauthenticatie (MFA) is een MUST

Als ondernemer ben je waarschijnlijk continu bezig met het optimaliseren van de (informatie)veiligheid van jouw organisatie. Een belangrijk aspect hiervan is het beschermen van je bedrijfsgegevens en -systemen tegen ongeautoriseerde toegang door bijvoorbeeld hackers. Er zijn tal van maatregelen te nemen, deze delen wij met enige regelmaat op onze sociale kanalen. Een van de maatregelen en zeer effectieve manier om dit te voorkomen is de inzet van multifactorauthenticatie (MFA). Dit is ook nog eens vrij eenvoudig te organiseren. Hier zijn drie belangrijke redenen waarom je als organisatie MFA moet inzetten.

5 dingen om mee te stoppen voor een écht moderne werkplek

Een moderne werkomgeving is niet alleen een hele goede set techniek/software en een goede fysieke werkplek. Het gaat juist om het geheel van de juiste organisatiecultuur en het gedrag van werknemers binnen de organisatie. Een modern workplace is een werkplek die is ontworpen om aan de behoeften van de moderne werknemer te voldoen. Dit betekent dat het zich aanpast aan de manier waarop mensen werken en communiceren, en dat het technologie gebruikt om efficiënter en productiever te zijn. Hieronder vind je vijf zaken die geen modern workplace definiëren, zo weet je ook direct waar je mee aan de slag kunt om jouw organisatie naar een modern workplace te bewegen.

‘We dragen graag ons steentje bij aan de groei van het festival’

Dit najaar vindt de 18e editie plaats van het Leiden International Film Festival, één van de belangrijkste filmfestivals van Nederland. Interpulse is al jarenlang de ICT-partner van LIFF. In dit artikel vertellen Annika Provily, PR-coördinator bij het LIFF, en John Zee, Project Manager Web Development bij Interpulse, over het succes van hun samenwerking.