10 dagen filmplezier op het Leiden International Film Festival

Van 2 tot en met 11 november is Leiden weer even de filmhoofdstad van Nederland. Daar zijn we als partner van het festival natuurlijk heel trots op, om die reden maken we je graag enthousiast!


Een bomvol programma

Het festival heeft dit jaar meer dan 100 films geprogrammeerd, uiteenlopend van mainstream films tot arthouse. Door het gevarieerde programma is het festival leuk voor iedereen, bovendien zijn er dit jaar festivalroutes. Zorgvuldig samengestelde “playlists” die je helpen om een programma samen te stellen.

Wij hebben ook 3 tips, eigenlijk veel meer, maar dan wordt deze update zo lang

  1. Upgrade | Spectaculaire en komische actiefilm
  2. American Animals | Heeft alle ingrediënten voor een klassieke kraakfilm
  3. Cold War | Toont een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd

Films op unieke locaties

Films kijk je natuurlijk meestal in de bioscoop, maar wat als je een toffe film kunt kijken in een museum. Tijdens het festival staan diverse speciale films geprogrammeerd op bijzondere locaties, check deze maar eens:

Neem de kids mee

Ook aan de kids is gedacht, voor hen is er een speciaal programma tijdens het festival. Bovendien is er een Kids Filmgala, waar de kids (zonder ouders!) leuke dingen kunnen doen. Een deel van de opbrengsten is voor het goede doel.

Waarom wij partner zijn

Met ons team helpen we dagelijks bedrijven en organisaties met de slimme inzet van technologie, zodat zij succesvol kunnen zijn, voorop kunnen lopen, meer waarde kunnen creëren. Technologie is onze passie, film vinden we tof en bijdragen aan leuke en relevante initiatieven is waar we energie van krijgen. Om de reden stapten we jaren geleden in als partner, inmiddels is het LIFF een bruisend festival dat landelijk en internationaal op de kaart staat, dit is te danken aan de ambitieuze organisatoren en hardwerkende vrijwilligers.

Met de websites, kaartverkoopkoppelingen, livescreens in de zalen en de stemapp dragen wij ons steentje bij en helpen we graag het festival door te ontwikkelen.

LIFF

Team Interpulse wenst je een mooi festival toe, wie weet tot ziens!


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.