Voorsprong door een toegankelijk online platform.

Waarom jouw online platform bij Interpulse ontwikkelen?

We ontwikkelen graag samen met jou aan een online-oplossing, waarmee je doelen gehaald kunnen worden. Interpulse ontwikkeld al ruim 20 jaar aan online-oplossingen voor verschillende branches. Wij ontwikkelen software en gebruiken daarvoor passende en uistekende techniek. Wij hebben alles in huis om jouw online platform tot een succes te maken en kunnen het complete software ontwikkelproces voor je uit handen nemen. Alle rollen zijn bij ons onder 1 dak aanwezig, van architect, UX design tot ontwikkelaars en testers. Een compleet SCRUM team staat voor je klaar.

Wij kunnen niet wachten om Agile aan de slag te gaan en te bouwen aan een platform, portal of web-app die je geld bespaart en/of het serviceniveau naar je klanten verhoogt.

Online platform, web-applicatie of geavanceerde website. Interpulse ademt techniek.
 data-eio=

Waarom jouw software ontwikkeling bij Interpulse

 • Business en doelstellingen centraal
 • Een helder (agile) proces, waarin je actief betrokken bent
 • We ontwikkelen in toekomstgerichte en moderne technologieën
 • We blinken uit in gebruikersvriendelijke en aantrekkelijke applicaties
 • Volledige team in-house, UX designers, softwarearchitecten, developers, testers, scrum masters en eventueel Product Owners
 • Interpulse is  ISO 27001 gecertificeerd!
 data-eio=

Neem contact op!
   data-eio=

  Data en AI: jouw data is jouw goud

  Goed kunnen beschikken over de juiste data zorgt ervoor dat je inzicht krijgt. Deze inzichten kunnen voor praktische inzichten zorgen en dit maakt het mogelijk te anticiperen in plaats van te reageren op de markt. Wij denken graag met je mee over welke data er voorhanden is en wat je ermee kunt doen!

   data-eio=

  Een gebruikersvriendelijk en bruikbaar platform valt of staat met een heldere user-interface

  Wij ontwerpen samen met jou de optimale customer-journey en stellen zo de gebruikers van jouw online platform in staat makkelijk te doen wat zij moeten kunnen doen. Wij hebben UX Designers in huis, zodat zij geïntegreerd kunnen worden in de software development team. Dit van is belang bij aanvang van een project, maar zeker ook bij de doorontwikkeling. Van concept tot prototype tot eindproduct.

   data-eio=

  Security First - AVG proof software ontwikkelen

  Wij bouwen software altijd volgens het principe van security first. Er wordt aan de vereiste veiligheidsvoorschriften voldaan bij het ontwikkelen van software. Dat begint bij het vertrouwelijk omgaan met informatie en eindigt met het afleveren van software waarbij de data veilig is opgeslagen en alleen toegankelijk is voor de juiste personen. Bij Interpulse zijn wij niet voor niets ISO 27001 gecertificeerd.

  Standaard onderdeel van onze dienstverlening zijn onze periodieke security scans. Zo houden we jouw platform up-to-date en veilig.

   data-eio=

  Toegankelijk ontwikkelen conform WCAG richtlijnen

  In de openbare ruimte vinden we het normaal dat deze voor iedereen toegankelijk is. Op het web is het lang niet altijd vanzelf sprekend dat elke website of applicatie toegankelijk is. Dit terwijl toch 25% van Nederland in meer of mindere mate een beperking heeft. Het is dus een grote doelgroep die je potentieel mist als je niks aan de toegankelijkheid van je online product doet.

   data-eio=

  Betrouwbare, flexibele en schaalbare hosting

  Interpulse zorgt voor snelle, veilige en goed beschikbare hostingfaciliteiten. Hiervoor zetten wij het flexibele en zeer betrouwbare Microsoft Azure platform in. Één aanspreekpunt voor jouw online platform op het gebied van ontwikkeling, doorontwikkeling, support en hosting is wel zo fijn.

   data-eio=

  Support en onderhoud

  Behoefte aan 24/7 support of is doordeweeks tijdens kantooruren voldoende? Na oplevering is er altijd behoefte aan nazorg en (gebruikers)ondersteuning. Dit kan op verschillende service-levels, passend bij de behoefte en mate van essentie van de software binnen jouw primaire bedrijfsproces. Als onderdeel van onze servicecontracten controleren we periodiek de status van je applicatie op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

  Zodra jouw platform gebruikt wordt stopt het niet en zijn wij jouw partner, Interpulse staat voor je klaar. Wij adviseren je graag over het juiste onderhoud en support niveau.

   data-eio=
  Agile veilige en toegankelijke software ontwikkelen doen we samen
  Arjan
  Projectmanager

  Apps

  Android, iOS of PWA wij ontwikkelen apps voor alle platformen en weten de weg binnen de verschillende App Stores.

  Websites

  Wij ontwikkelen gebruikersvriendelijke, professionele en technisch uitstekende websites met CMS en eventuele integratie met andere systemen.

  UX Design

  Een gebruikersvriendelijk en bruikbaar platform, app of website valt of staat met een heldere user-interface