Software voor mensen en organisaties die vooruit willen.

Software ontwikkeling volgens een helder proces, uitstekende techniek en jarenlange ervaring.

Interpulse is gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en bouwen van software. Wij realiseren complexe online projecten, waaronder web-applicaties, online platformen, apps en websites.

We ontwikkelen graag samen met jou aan een online-oplossing, waarmee je doelen gehaald kunnen worden. Interpulse ontwikkeld al ruim 20 jaar aan online-oplossingen voor verschillende branches. Wij ontwikkelen Softwareoplossingen die je geld besparen en/of het serviceniveau naar je klanten verhoogt. Wil je een (online)product op de markt zetten, wij nemen het gehele productontwikkelproces voor je uit handen door de inzet van verschillende disciplines.

Toegankelijke platforms en portals

Wij ontwikkelen online platformen waarmee je jouw business laat groeien. We vertalen complexe vraagstukken naar gebruikersvriendelijke en schaalbare online oplossingen.

Apps

Android, iOS of PWA wij ontwikkelen apps voor alle platformen en weten de weg binnen de verschillende App Stores.

Websites

Wij ontwikkelen gebruikersvriendelijke, professionele en technisch uitstekende websites met CMS en eventuele integratie met andere systemen.

UX Design

Een gebruikersvriendelijk en bruikbaar platform, app of website valt of staat met een heldere user-interface
  data-eio=

Wat kunnen wij voor je betekenen

Het realiseren van een succesvol online project begint bij een goed voortraject. Wij leren graag de business kennen. Vaak werken wij agile, veelal volgens scrum. Uiteraard afhankelijk van het type project, omvang, budget en wensen. Zo sluiten wij techniek en zakelijke doelen op elkaar aan.

  data-eio=
Voor congresbureau ’s is het goed communiceren met de bezoekers van het evenement erg belangrijk.

Als onderdeel van de communicatiestrategie ter verbetering van de evenementervaring hebben we een mobiele app ontwikkeld die deelnemers helpt het evenement ten volle te benutten. Deze app, beschikbaar voor Android en iOS, biedt een scala aan functies die bezoekers in staat stellen om op een gepersonaliseerde manier deel te nemen aan de Voor de Jeugd Dag.

Meer over deze showcase

Bewezen technieken.

Wij werken uitsluitend met de nieuwste web-technieken en tools die bewezen succesvol zijn.