Development

Interpulse is gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en bouwen van software. Wij realiseren complexe online projecten, waaronder web-applicaties, online platformen, apps en websites.

 • Software ontwikkeling
 • Apps
 • Website met CMS, platforms en portals
 • Data, IoT en AI

ICT Services

Interpulse voorziet in pro-actief systeembeheer en netwerkbeheer, clouddiensten, backup en security en goede support. Zo hebben organisaties de zekerheid van continuiteit op ICT gebied.

 • ICT beheer & Support
 • Moderne werkplek
 • Cyber Security & Compliance
 • Samenwerken & Communicatie
 class=

Is dit jouw nieuwe werkplek?

Direct naast Centraal Station Leiden vind je Interpulse. Wij hebben op dit moment meerdere vacatures openstaan en maken graag kennis met jou.

 class=

Duurzaamheid

Bewust kiezen voor energiebesparing, respect voor mens en dier en keuzes maken voor het leefbaar maken en houden van onze planeet zien we als de normaalste zaak van de wereld. Dat mag u van ons verwachten. Wij geloven dat de slimme inzet van technologie hierbij ook

een bijdrage kan leveren. Daar denken we dan ook graag over na en proberen we dingen uit. Denk daarbij aan duurzaam vervoer, het vermijden van onnodige vervoersbewegingen etc.

 class=

Neem contact op!

  Neem contact op, wij komen z.s.m. bij je terug.
  ICT Updates

  Showcases

  Nieuwe website sportinleiden.nl

  We zijn verheugd om aan te kondigen dat de vernieuwde website van Sport In leiden live is gegaan. Een mooi resultaat van een nauwe samenwerking tussen de Gemeente Leiden en Interpulse. We zijn trots op het eindresultaat en we hopen dat deze nieuwe website de sportliefhebbers in Leiden op weg helpt bij het vinden van een sport of sportaccommodatie in Leiden.

  Showcases

  Mobiele app ‘Voor de Jeugd Dag 2023’

  Voor congresbureau ’s is het goed communiceren met de bezoekers van het evenement erg belangrijk. Hierbij kan een mobiele app onderdeel zijn van de communicatiestrategie. Een recent voorbeeld van onze inspanningen is de ontwikkeling van mobiele app voor het Voor de Jeugd Dag evenement op 11 september 2023, geïnitieerd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

   class=

  Sponsoring en MVO

  Bewust betrokken bij de wereld en onze directe omgeving. Van een waardevolle bijdrage aan het lokale ondernemingsklimaat tot ondersteuning van sociaal maatschappelijke zaken en (culturele) evenementen.