Bij een moderne werkplek hoort een modern Cloudplatform.

Waarom in de Cloud met Interpulse?

 • Veilig in de Cloud
 • Vertrouwde Office Apps
 • Slim en veilig hybride samenwerken
 • Overal veilig toegang tot jouw data
 • Werken waar jij wilt
 • 20+ jaar ervaring
 • ISO 27001 gecertificeerd

Microsoft 365 is de veelzijdige clouddienst, die zorgt voor een productieve werkplek, waar je ook bent. Met de vertrouwde applicaties in Office 365, aangevuld met handige nieuwe applicaties en services voor samenwerking en beveiliging.

 data-eio=

Wat zit er in Microsoft 365

Microsoft 365 (voorheen Office 365) bevat eigenlijk alles wat je nodig hebt om op een moderne manier samen te werken. Van de vertrouwde toepassingen zoals tekstverwerken, spreadsheets, email en agenda tot slimme tools om bestanden op te slaan en met collega’s te communiceren.

 data-eio=

Neem contact op!
   data-eio=

  Als moderne werkgever zijn dit drie onderdelen van Microsoft 365 die je verder helpen

  De manier waarop wij werken en samenwerken verandert steeds sneller. Zeker de afgelopen tijd is de werkplek versneld veranderd naar een moderne werkplek en dat merken wij. Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan ondersteuning bij deze overgang. We willen overal (thuis, op kantoor, onderweg) en altijd toegang hebben tot onze werkplek, vanaf elk apparaat. Office 365 is een goede basis voor zo’n moderne werkplek.

   data-eio=

  5 dingen om mee te stoppen voor een écht moderne werkplek

  Een moderne werkomgeving is niet alleen een hele goede set  techniek/software en een goede fysieke werkplek. Het gaat juist om het geheel van de juiste organisatiecultuur en het gedrag van werknemers binnen de organisatie. Een modern workplace is een werkplek die is ontworpen om aan de behoeften van de moderne werknemer te voldoen. Dit betekent dat het zich aanpast aan de manier waarop mensen werken en communiceren, en dat het technologie gebruikt om efficiënter en productiever te zijn.

   data-eio=
  Mensen digitaal vaardig maken en veilig laten werken is voor mij de essentie van ICT Beheer.
  Roald
  Medior Systeem- en netwerkbeheerder

  ICT Beheer en support

  De continuïteit en beschikbaarheid van jouw ICT omgeving is cruciaal. Interpulse zorgt voor het dagelijks systeem- en netwerkbeheer. Snel, op afstand, maar nooit afstandelijk!

  Veilig en vertrouwd

  Je data overal goed beschermd. Je wilt immers onbezorgd werken en voldoen aan wet- en regelgeving, zoals de AVG.

  Samenwerken en verbinden

  Overal prettig werken, dat vergt een goede verbinding. Net als slimme tools voor online vergaderingen en bereikbaarheid.