5 februari: Tech voor de Toekomst Nu!

Benieuwd naar wat er bij bedrijven in de Leidse regio allemaal gebeurt op het gebied van digitalisering, big data analyse en sensortechnologie? Kom dan naar het Tech event op 5 februari in Leiden.


Het programma is bedoeld voor ondernemers die op zoek zijn naar inspirerende voorbeelden van de slimme toepassing van technologie in uiteenlopende branches. Het programma begint om 14.00 met workshops, er is een marktplaats van bedrijven en om 17.00 start de plenaire sessie met inspirerende Smart071 cases en diverse sprekers. Na de plenaire sessie is er een netwerkborrel en is er volop gelegenheid om contact te leggen en na te praten. Het volledige programma is te zien op de website van Economie071, daar kun je ook aanmelden voor deelname.

Keynote plenaire sessie

Namens Interpulse verzorg ik een bijdrage tijdens het plenaire gedeelte van de dag, hierbij zal ik mijn visie op de slimme inzet van technologie delen aan de hand van concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Er blijven veel kansen liggen, veel ondernemers beseffen niet dat ze beschikken over ontzettend veel data. Maar hoe ga je daarmee aan de slag, wat heb je er aan en waar moet je beginnen. Tijdens mijn keynote ga ik die vragen beantwoorden.

De Dataloog podcasts

Tijdens het gehele event worden er opnames gemaakt voor podcasts van De Dataloog. De Dataloog is dé Nederlandse dialoog die via podcasts nieuws en achtergronden brengt over big data, data science, Machine Learning en de data gedreven transformatie. Het brengt lastige onderwerpen van de digitale data gedreven wereld dichtbij, in het Nederlands en op een begrijpelijke manier.

Ik kijk erg uit naar dit mooie event in Leiden, zie ik je daar? Leuk!


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.