Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord


Support

  • 071 - 30 30 300
  • support@interpulse.nl

Kantoor

  • 071 - 566 52 82
  • info@interpulse.nl
  • Zoeterwoudsesingel 56
    2313 EK Leiden

Blijf op de hoogte!

Max. 1 x per 14 dagen per e-mail. Inschrijven voor onze Updates

IP telefonie

De best passende IP Telefonie oplossing voor iedere bedrijf. Vast en mobiel geïntegreerd.

"Altijd goed bereikbaar op kantoor en onderweg"

IT en telecom ervaring

Slim uw IT infrastructuur inzetten in combinatie met IP Telefonie, daar zijn wij goed in. Met meer dan 16 jaar ervaring in de IT en visie op moderne telecom oplossingen, adviseren wij tal van klanten op dit gebied. Dat levert schaalbaarheid en uiteindelijk een gecombineerde kostenbesparing op.

Bereikbaarheid anno nu

Waar en wanneer je bereikbaar bent kies je zelf. Met slimme integraties voor vast en mobiel is je bereikbaarheid goed geregeld.

Flexibel in de Cloud

Betalen naar gebruik en een platform dat meegroeit met je bedrijf. Daar zetten we op in. Op basis van jouw wensen en situatie adviseren we het best passende netwerk en/of aanbieder.

Telefonie beheer en support

Voor support en beheer van je IP telefonie kun je terecht bij dezelfde Support Desk als voor al je IT gerelateerde zaken. Wel zo handig één aanspreekpunt.

Gebruiksvriendelijke toestellen

Interpulse levert diverse merken IP telefoons, van voordelige eenvoudige modellen tot geavanceerde exemplaren geschikt voor video bellen en draadloze toestellen(DECT).

Wij helpen bij het kiezen van het juiste toestel en installeren deze op de werkplek. Natuurlijk helpen we je ook op weg bij het bedienen van het toestel en het instellen van adresboek en sneltoetsen.

Ik wil meer informatie

Interactive Voice Response

Een bellende klant netjes welkom heten en vervolgens snel doorverbinden met de juiste afdeling of medewerker. Dat is eenvoudig te realiseren met een interactief keuzemenu. Wij zorgen voor een op studio kwaliteit ingesproken voice response, daar komt u professioneel mee voor de dag.

Dit is vanzelfsprekend ook mogelijk voor voicemail-, instructie- of afwezigheidberichten.

Callcenter mogelijkheden

Hulp bij het boeken van een reis of het kiezen van de juiste artikelen in een webwinkel, daar wil je optimale telefonische ondersteuning bij bieden. Klanten professioneel en efficiënt te woord staan is tegenwoordig heel kosteneffectief in te regelen.

Ik wil meer informatie

Aan de slag met IP telefonie?

Wij helpen je graag op weg!