Beheer & Support Business

ICT Services

Beheer & Support Business

Heb je een vraag over
beheer & support business?
Heb je een vraag over beheer & support business?

Enterprise beheer voor het MKB

Interpulse neemt jouw ICT omgeving op basis van een vast bedrag per maand in beheer. Dit zorgt niet alleen voor voorspelbare en goed te budgetteren kosten, maar minstens net zo belangrijk is dat het voor wederkerigheid zorgt. Jij zit niet op storingen te wachten, maar wij ook niet. Het voorkomen van storingen heeft hierdoor de prioriteit.

ICT is meer dan alleen een technische aangelegenheid. De serviceabonnementen Business en Business Plus zijn daarom niet alleen gericht op het systeem- en netwerkbeheer, cloudomgevingen en apparatuur, maar ook op de andere aspecten van ICT. Wij hebben dit verdeeld in 4 kwadranten: Infrastructuur, Veilig & Continuïteit, Comfort & Medewerkerstevredenheid en Proces & Compliancy.

Pro-actieve houding

Voorkomen is beter dan genezen. Door onze aanpak en geavanceerde monitoring, voorkomen wij veel storingen nog voordat ze ontstaan.

Strategische partner om mee te sparren
Voorspelbare ICT uitgaven
Snel en adequaat

Business Plus

Sterk afhankelijk van goede ICT afdeling met uitstekende 24/7 support.

Activeert ICT de groei van jouw organisatie?

We komen nog te vaak tegen dat ICT niet de enabler van groei is, maar juist een remmende factor. Professionele organisaties met achterblijvende ICT. Met een goede visie op ICT, pragmatische aanpak en moderne middelen helpen wij organisatie met ICT-oplossingen die hen helpen te groeien en verder te professionaliseren.

Serviceniveau Business
ICT begroting
Rapportage
“Overal veilig kunnen (samen)werken, zonder compromis.”

Jeroen van Munsteren
Senior systeem- en netwerkbeheerder

Jeroen van Munsteren