Beheer & Support Business

ICT Services

Beheer & Support Business

Enterprise beheer voor het MKB

Interpulse neemt jouw ICT omgeving op basis van een vast bedrag per maand in beheer. Dit zorgt niet alleen voor voorspelbare en goed te budgetteren kosten, maar minstens net zo belangrijk is dat het voor wederkerigheid zorgt. Jij zit niet op storingen te wachten, maar wij ook niet. Het voorkomen van storingen heeft hierdoor de prioriteit.

ICT is meer dan alleen een technische aangelegenheid. De serviceabonnementen Business en Business Plus zijn daarom niet alleen gericht op het systeem- en netwerkbeheer, cloudomgevingen en apparatuur, maar ook op de andere aspecten van ICT. Wij hebben dit verdeeld in 4 kwadranten: Infrastructuur, Veilig & Continuïteit, Comfort & Medewerkerstevredenheid en Proces & Compliancy.

Pro-actieve houding

Voorkomen is beter dan genezen. Door onze aanpak en geavanceerde monitoring, voorkomen wij veel storingen nog voordat ze ontstaan.

Strategische partner om mee te sparren
Voorspelbare ICT uitgaven
Snel en adequaat

Activeert ICT de groei van jouw organisatie?

We komen nog te vaak tegen dat ICT niet de enabler van groei is, maar juist een remmende factor. Professionele organisaties met achterblijvende ICT. Met een goede visie op ICT, pragmatische aanpak en moderne middelen helpen wij organisatie met ICT-oplossingen die hen helpen te groeien en verder te professionaliseren.

Serviceniveau Business

Bij 'Business' ligt de focus op het stabiel en veilig maken en houden van uw ICT-omgeving en het leveren van support aan uw medewerkers. Interpulse is daarbij pro-actief en neemt voor een vast bedrag per maand deze zorg uithanden. De kosten voor de basis ICT behoefte zijn hierdoor voorspelbaar en budgeteerbaar. Andere werkzaamheden worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht, vanzelfsprekend gebeurd dit altijd in overleg.

ICT begroting
Rapportage

Prettige ondersteuning en pro-actief beheer.

Een passende Beheer & Support oplossing voor iedere organisatie. Onze flexibele abonnementen met slimme add-ons sluiten goed aan. Van betalen naar gebruik tot maximale voorspelbaar- en budgeteerbaarheid.

“Persoonlijk contact bij het oplossen van problemen, al is het op afstand”

Kees Haasnoot
Systeem- en netwerkbeheerder

Kees Haasnoot