ICT waarop je kunt vertrouwen

De ICT haakt bij veel organisaties steeds meer in op de business. Het helpt jouw organisatie een voorsprong te nemen op de concurrentie en is een belangrijke factor in de medewerkerstevredenheid.

De continuïteit en beschikbaarheid van jouw ICT omgeving is cruciaal. Interpulse zorgt voor het dagelijks systeem- en netwerkbeheer. Daarnaast staan onze vriendelijke en kundige medewerkers van de Support Desk klaar om jou en je collega’s direct te helpen.

Voorkomen is beter dan genezen. Door onze aanpak en geavanceerde monitoring, voorkomen wij veel storingen nog voordat ze ontstaan.

Vervangen jullie mijn IT afdeling? 

Met onze dienstverlening kunnen we in veel gevallen een lokale IT afdeling vervangen, maar dat is niet noodzakelijk of een doel op zich. We werken veel samen met professionals in organisaties die heel dichtbij hun collega’s staan of kennis in het bedrijf houden van heel specifieke applicaties. 

Moderne werkplek, overal velilg werken vanuit de Cloud

Moderne werkplek

Met de slimme oplossingen in Microsoft 365 werk je waar je maar wilt. Met vertrouwde applicaties én nieuwe mogelijkheden die horen bij een moderne werkplek.

Veilig en vertrouwd

Cyber Security en Compliancy

Je data overal goed beschermd. Je wilt immers onbezorgd werken en voldoen aan wet- en regelgeving, zoals de AVG.

Samenwerken op afstand, Communicatie via alle mogelijke kanalen

Samenwerken en communicatie

Overal in prettig werken, dat vergt een goede verbinding. Net als slimme tools voor online vergaderingen en bereikbaarheid.

ICT zorgen? Die neem ik graag uit handen met een menselijke aanpak

Marcel van Elsacker
Manager ICT Services

Marcel van Elsacker