Samenwerken en verbinden | Clouddiensten | Interpulse

ICT Services

Samenwerken en verbinden

Altijd online en bereikbaar hoe jij wilt

Je communicatie goed regelen is belangrijk, daar wordt je organisatie effectiever van, bovendien worden klanten én medewerkers blij van prettig en soepel contact. Of het nou een videovergadering, chat of een traditioneel telefoongesprek is, het begint bij een goede verbinding.

Interpulse helpt organisaties bij het optimaliseren van bereikbaarheid. Van slimme telefonie, veilige en snelle Internetverbindingen tot online samenwerken.

Altijd online

Een goede, veilige en snelle Internetverbinding is van groot belang voor iedere organisatie. Het vormt de basis van de moderne werkplek. Interpulse levert verbindingen op nagenoeg alle relevante netwerken.

Integratie van telefonie
ISDN stopt per september 2019
De beste netwerken

Samensmelting Telecom en IT een feit

De werelden van telefonie en IT zijn helemaal samen gekomen. De standaard IP-telefonie oplossingen ruilen veel organisaties inmiddels in voor geïntegreerde communicatieplatformen, waarmee hun bereikbaarheid verbetert en nieuwe mogelijkheden binnen handbereik komen.

Microsoft Teams
Microsoft Teams Microsoft Teams is de centrale plek voor samenwerking en zorgt tegenwoordig ook voor bereikbaarheid door de integratie van telefonie.
Snel en veilig WiFi op kantoor
Vodafone Ziggo 1+1=3
KPN Partner Network

Veilig in de Cloud.

Slim samenwerken. Op kantoor, onderweg of thuis. Het maakt niet uit, want waar je ook bent, je kunt veilig werken in de Cloud. Samen met collega’s of klanten. Met de vertrouwde support van Interpulse.

ICT zorgen? Die neem ik graag uit handen met een menselijke aanpak

Marcel van Elsacker
Manager ICT Services

Marcel van Elsacker