De Groentedeler: online fondswerving mogelijk maken

Interpulse zet zich in voor een betere wereld door nauw samen te werken met Stichting Groentedeler, een organisatie die verse groenten teelt én deelt om gezonde voeding voor iedereen toegankelijk te maken. Het doel is om via Voedselbanken groenten te verspreiden onder mensen die het nodig hebben. Interpulse voelt een diepe betrokkenheid bij dit nobele initiatief en heeft zich ingezet om Stichting Groentedeler te ondersteunen met een op maat gemaakte website.

Stichting Groentedeler had behoefte aan een online platform om hun boodschap te delen en tegelijkertijd donaties te ontvangen. Het was van essentieel belang dat de website een gebruiksvriendelijke donatiemodule bevatte om financiële steun te vergemakkelijken, met daarbij de mogelijkheid voor terugkerende giften. Interpulse nam de uitdaging aan om een website te ontwerpen en te ontwikkelen die niet alleen de missie van de stichting weerspiegelde, maar dus ook een effectief middel was om donaties te genereren.

 

WordPress website met donatiemodule voor de Groentedeler

In nauwe samenwerking met Stichting Groentedeler heeft Interpulse een aantrekkelijk en functioneel website design gecreëerd. Het gebruik van WordPress als content management systeem stelde de stichting in staat om gemakkelijk content te beheren en te delen. De implementatie van een donatiemodule maakte het mogelijk voor bezoekers om eenvoudig financiële steun te bieden, met de flexibiliteit om terugkerende giften in te stellen.

Website ondersteund de ANBI status

Dankzij de inspanningen van Interpulse heeft Stichting Groentedeler nu een krachtige online aanwezigheid die de missie van de organisatie op een impactvolle manier communiceert. De website fungeert als een effectief kanaal voor het werven van donaties, en de donatiemodule heeft het voor donateurs eenvoudiger gemaakt om financieel bij te dragen. Daarbij ondersteund de website bij het behalen van de ANBI status voor de stichting. De mogelijkheid voor terugkerende giften vergroot de duurzame impact van de financiële steun die de stichting ontvangt.

Samen voor succes

Interpulse blijft betrokken bij Stichting Groentedeler en zet zich in voor het voortdurende succes van de website. Door te streven naar continue verbeteringen, wil Interpulse ervoor zorgen dat de online aanwezigheid van Stichting Groentedeler blijft groeien en dat het goede werk van de organisatie wordt ondersteund door een steeds groter wordende groep van betrokken donateurs. Binnenkort zal er bijvoorbeeld een Engelstalige versie van de website beschikbaar worden gemaakt.

Door gezamenlijk te werken aan dit project heeft Interpulse niet alleen een impactvolle website gecreëerd, maar ook bijgedragen aan het versterken van de missie van Stichting Groentedeler om verse groenten te telen en te delen, waardoor gezonde voeding voor iedereen binnen handbereik komt.

Wij wensen de initiatiefnemers, vrijwilligers en betrokkenen van de Stichting De Groentedelers veel succes toe!

 

www.degroentedeler.nl/

 

 


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.