ICT-beheer puur technisch? Vergis je niet!

 

Bij het selecteren of beoordelen van een ICT-partij wordt vooral gekeken naar de technische kennis en de prijs. We begrijpen dat dit belangrijke criteria zijn en uiteraard halen ook wij alles uit de kast om ons op deze punten te onderscheiden. Toch wordt de echte winst gemaakt op andere gebieden.

 

Medewerkerstevredenheid

 

Door de krapte op de arbeidsmarkt is het vinden én behouden van goede medewerkers een grote uitdaging voor veel bedrijven. Zeker bij jonge medewerkers – maar vlak de tech savvy oudere niet uit – speelt moderne ICT een positieve rol bij hun keuze om ergens te willen werken.

 

Wij spelen hierop in door moderne werkomgevingen in te richten en te helpen bij digitalisering. Daarbij is de totale gebruikerservaring essentieel, ongeacht het apparaat dat iemand gebruikt of de plek waar iemand werkt. De menselijke kant is minstens zo belangrijk als de technische kant. Dat merk je ook aan onze Support Desk. ‘Heeft u al een ticket aangemaakt?’ is een vraag die je ons niet zult horen stellen. Behandeld worden als een (ticket)nummer, daar houden we zelf ook niet van. Vriendelijke en persoonlijke support en pro-actief beheer is meer onze stijl.

 

Interesse in jouw business

 

Geen enkel bedrijf heeft dezelfde behoefte. De een worstelt met het beheersen van de kosten, de ander zoekt een manier om groei te faciliteren en weer een derde wil graag klantgerichter werken.

 

Wij leren graag jouw business kennen en gaan altijd op zoek naar de klik. Daarbij stellen we ons pragmatisch en bescheiden op. Jij als ondernemer weet welke kant je op wil met je bedrijf. Wij reiken informatie aan zodat je een goede strategische afweging kunt maken. We adviseren niet vanuit de techniek, maar op basis van interesse en 100% afgestemd op jouw business.

 

Oog voor veiligheid en compliancy

 

Als ondernemer heb je met steeds meer wet- en regelgeving te maken. Het waarborgen van verantwoordelijkheden en beheersen van risico’s wordt steeds belangrijker. Niet precies waar je ondernemershart sneller van gaat kloppen.

 

Als ICT-leverancier vinden wij het belangrijk dat we voldoet aan de eisen en compliancy rondom informatieveiligheid en kennis hebben op dat gebied. Daarom hechten wij waarde aan ISO 27001-certificering. ISO 27001 is een internationaal geldende standaard op het gebied van informatiebeveiliging en laat zien dat we aan alle eisen op dat vlak voldoen. Dit wil helaas niet zeggen dat onze klanten geen verplichtingen meer hebben rondom informatieveiligheid. De wetten en regels blijven natuurlijk de eigen verantwoordelijkheid van elke organisatie. Zo moet je bijvoorbeeld nog steeds zelf zorgen dat je AVG-proof met klantgegevens omgaat. Maar met onze kennis helpen wij jou om deze zaken goed te organiseren.

 

Meer weten?

 

Wil je eens sparren over wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen op dit gebied? Neem vrijblijvend contact met mij op via mijn LinkedIn profiel of 071 – 566 52 82. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw organisatie en we denken graag met je mee.

 

Wij beheren jouw ICT graag op een menselijke manier, voor lange termijn en gebaseerd op vertrouwen. Dit doen we in (groot)randstad. Zo is jouw ICT beheer uit te besteden als je een vestiging hebt in en rondom Leiden, Leiderdorp, Zoeteroude, Leidschendam, Woudbrugge, Ter Aar, Den Haag, Voorburg, Alphen a/d Rijn, Woerden, Linschoten, De Meern, Vleuten, Haarlem is de oplossing altijd dichtbij!

 


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.