Interpulse kiest nieuwe kantoorlocatie

De vlag is gestreken en het naambord is van de gevel van Villa Cornelia aan de Zoeterwoudsesingel. Na 17 jaar verruilt Interpulse deze prachtige locatie aan de Leidse singel voor een bijzonder kantoorpand aan de Boerhaavelaan. Ook in Leiden uiteraard, want Leiden is ons thuis.


De verhuizing was niet gepland, maar kwam wel als een mooie kans voorbij. We zijn bijzonder kieskeurig als het gaat om ons kantoor en de locatie. De plek waar je werkt moet goed voelen, moet passen bij het werk, bereikbaar zijn en in de buurt van het centrum. Dat hebben we altijd gezegd.

De situatie rond Corona zorgde dat ook wij flexibeler zijn gaan werken, ons bedrijf draait om kennis en mensen, samenwerking is daarbij heel belangrijk. Niet alleen gepland, maar ook spontaan en ongepland. Het zogenaamde hybride-werken, dat een vlucht nam in de afgelopen maanden waren we al aan het vormgeven, maar dit kwam in een stroomversnelling.

Hybride werken

Een veel gehoorde term is Hybride werken, maar wat is dat nou eigenlijk? Veel organisaties geven aan dat een kantooromgeving zal transformeren in een ontmoetingsplaats, een soort clubhuis. Alhoewel wij onderschrijven dat dit één van de functies is, zien wij nadrukkelijk ook een rol voor het kantoor op het gebied van samenwerking en focus. Waar de een met thuiswerken juist kan focussen, kan de ander dat niet, bijvoorbeeld als er thuis geen goede werkplek is of als er veel afleiding is.

Een kantoor zou dan juist voorzien moeten zijn van kleine 1 of 2 persoons werkruimtes met minder afleiding, waar je rustig kunt werken. Wellicht niet heel de dag, want na dat ene adviesrapport dat af moet, die ene offerte die de deur uit moet of online training die gevolgd moet worden, wil je weer samenwerken met je collega’s of een goede relatie ontvangen.

Samenwerken is ook iets dat je goed kunt faciliteren op kantoor, ook als een deel van de mensen waarmee je samenwerkt op een andere locatie is. Een werkruimte met een speciaal Teams-room systeem helpt daarbij. Het team op kantoor is met elkaar in 1 ruimte, de anderen kunnen met goed beeld en geluid op afstand deelnemen aan een overleg of bijvoorbeeld brainstormsessie.

Ons nieuwe kantoor wordt momenteel nog verbouwd, maar binnenkort nodigen we relaties van harte uit om inspiratie op te doen op het gebied van hybride werken en de manier waarop we hier bij Interpulse slim gebruik van maken.

Bereikbaarheid verbeterd!

Met de keuze voor onze nieuwe kantoorlocatie hebben we ook nadrukkelijk rekening gehouden met de bereikbaarheid met het OV. Ons kantoor aan de Boerhaavelaan ligt op enkele minuten lopen van Leiden Centraal Station, waar veel goede treinverbindingen zijn en bovendien vrijwel alle lokale en regionale buslijnen hun vertrekpunt of tussenstop hebben.

Met die bereikbaarheid zit het dus wel goed, ook per auto overigens, want naast eigen parkeerplaatsen en parkeerplaatsen in de buurt, zijn er uitstekende parkeergarages op loopafstand.

Stationsgebied in ontwikkeling

Het stationsgebied van Leiden is sterk in ontwikkeling en met de bouwplannen die er zijn, onder andere voor een prachtige nieuwe bioscoop en congrescentrum en diverse horecagelegenheden en winkels, wordt dit een echt verblijfsgebied. De Gemeente Leiden zegt in haar gebiedsvisie “Een plek van verbinding, ontmoeting en vergroening.” Dat spreekt ons in ieder geval erg aan. Leuk om op loopafstand van kantoor te hebben!

Feestelijke opening

Een nieuw kantoor vraagt natuurlijk ook om een feestelijke opening. Een moment dat we samen met onze relaties willen vieren. Met de huidige Corona-maatregelen is dat lastiger en een feestje is nou eenmaal leuker als iedereen erbij kan zijn. Voor nu mikken we op het voorjaar van 2022. Dat geeft ons ook nog even de tijd om onze nieuwe locatie helemaal spik-en-span te krijgen.

Voor wie niet kan wachten; een bakje lekkere koffie op 1,5 meter kan wat ons betreft prima!

Per 15 november is ons nieuwe adres:

Boerhaavelaan 2
2334EN  LEIDEN

Onze overige gegevens zijn ongewijzigd!


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.