Interpulse lanceert Recreatex webshop IJshal de Vliet

In onze stad Leiden is een schitterende nieuwe IJshal geopend, IJshal de Vliet. Volledig energieneutraal en voorzien van een rondbaan, ijshockey-veld en curling banen, er is voor iedereen wel wat te doen. Families en schaatsliefhebbers komen samen om te genieten van een leuke tijd op het ijs. Interpulse heeft tijdens de bouw van de IJshal gewerkt aan een splinternieuwe Recreatex Webshop, waardoor mensen in staat zijn kaarten te kopen. Zo wordt de beleving van de bezoekers direct beter.

“Bij een gloednieuwe ijshal hoort een webshop. Samen met Interpulse hebben we deze stap gemaakt en kunnen wij met grote tevredenheid zeggen dat we onze bezoekers een prachtige online ervaring kunnen aanbieden. Wij zijn erg onder de indruk van de expertise en vriendelijke begeleiding van het team!”

Daniëlla Moolenaar – Communicatie en PR – Stichting IJshal Leiden

De webshop is vanaf de opening beschikbaar en er kunnen kaarten worden gekocht voor de diverse activiteiten. Selecteer een doelgroep, baan, activiteit en bestel direct je digitale kaartjes. De IJshal maakt gebruikt van het platform van Gantner: Recreatex Ticketing Software. Daar zijn wij mee aan de slag gegaan.

Huisstijl toepassen binnen de webshop

De IJshal heeft een uitgebreid brandbook met daarin alle huisstijlelementen. Wij hebben binnen de mogelijkheden van de Recreatex shop deze branding toegepast, zodat deze aansluit bij alle andere uitingen. Denk aan de website, maar bijvoorbeeld ook de centrale sportpagina van Leiden zoals hier te vinden: IJshal De Vliet – Sport in Leiden.

Naast het correct doorvoeren van branding is het ook nodig om de juiste functionaliteiten en customer journey neer te zetten. Niet teveel opties, snel naar de juiste kaartje toe en direct kunnen afrekenen. Dit is in goed overleg met elkaar neergezet.

Gantner Recreatex webshop opmaken

Vanuit Gantner is er de mogelijkheid tot het aansluiten van een webshop, zodat deze is aangesloten op alle (kassa)systemen.Er is daarbij de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe de klantreis verloopt en welke branding en styling je hierbij toepast. Standaard is dit niet heel mooi opgemaakt. Interpulse is in staat jouw Recreatex Ticketing webshop aan te sluiten op jouw branding en gewenste klantreis.

Let op!
Zoek je nog een leuke activiteit?
IJshal De Vliet is open voor publiek tot en met zaterdag 30 maart 2024.


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.