Kennissessie AI

Pak je voorsprong met AI

Inhoud

Er gaat geen dag voorbij of AI is in het nieuws, of het nu gaat om ChatGPT, Copilots of Deepfakes, de ontwikkelingen gaan razendsnel. Hoe ga je als ondernemer hiermee om? Welke kansen liggen er nou werkelijk voor jouw organisatie? Hoe snel gaan de ontwikkelingen eigenlijk? ChatGPT is leuk, maar hoe zet ik de volgende stap? Allemaal relevante vragen waar veel ondernemers en medewerkers mee worstelen.

In deze kennissessie nemen we je mee in het brede perspectief rond AI, we bespreken voorbeelden en mogelijke toepassingen die kansrijk zijn voor je organisatie, maar ook zaken waar je nog eens over na kunt denken. Hierbij is de veiligheid van je data ook een belangrijk onderwerp, je wilt immers niet dat belangrijke bedrijfsgegevens of intellectueel eigendom van jou of van je klanten onbedoeld “op straat” komt te liggen.

Mocht je nog twijfelen of AI iets voor je is, dan ga je na deze kennissessie vast zaken uitproberen. Mocht je al bezig zijn met AI, dan geeft deze kennissessie handvatten om de volgende stap te zetten.

Deze kennissessie is voor ondernemers en medewerkers die zich bezig houden met ICT en/of verantwoordelijkheid dragen voor digitalisering in hun organisatie.

Onze kennissessies organiseren we om op een laagdrempelige manier meer te leren over ICT gerelateerde onderwerpen. We zorgen voor een smakelijke lunch en zorgen dat de deelnemers op tijd weer kunnen vertrekken voor hun volgende afspraak.

  • 12.00 inloop
  • 12.10 start kennissessie
  • 13.30 einde

Locatie: Kantoor Interpulse, Boerhaavelaan 2 te Leiden (nabij Leiden CS)

Aanmelden

Kies een sessie: