Kennissessie Cybersecurity

Een veilige digitale werkomgeving

Inhoud

In het nieuws hoor je met regelmaat over bedrijven die getroffen worden door zogenaamde gijzelsoftware of phishing. Het levert vaak schade op, bijvoorbeeld door dataverlies en productiviteitsverlies. Helaas hebben veel ondernemers dit al meegemaakt. Cybersecurity is daarom een zeer belangrijk en relevant onderwerp.

Op basis van een aantal basisprincipes rond ICT beveiliging en bijbehorende maatregelen, kan iedere organisatie zelf al veel stappen zetten om haar eigen beveiliging te verbeteren. Belangrijk is ook om na te denken over wat te doen als je toch te maken krijgt met cybercriminaliteit en de gevolgen daarvan, dat behandelen ook tijdens deze kennissessie bij het onderdeel cyberweerbaarheid.

Iedere deelnemer gaat de deur uit met nieuwe inzichten en praktische tips!

Deze kennissessie is voor ondernemers en medewerkers die zich bezig houden met ICT en/of verantwoordelijkheid dragen voor digitalisering in hun organisatie.

Onze kennissessies organiseren we om op een laagdrempelige manier meer te leren over ICT gerelateerde onderwerpen. We zorgen voor een smakelijke lunch en zorgen dat de deelnemers op tijd weer kunnen vertrekken voor hun volgende afspraak.

  • 12.00 inloop
  • 12.10 start kennissessie
  • 13.30 einde

Locatie: Kantoor Interpulse, Boerhaavelaan 2 te Leiden (nabij Leiden CS)

Aanmelden

Kies een sessie: