Koppeling LaPosta en PipeDrive

Automatiseer het up-to-date houden van je marketinglijsten met de LaPosta – PipeDrive Koppeling

In de dynamische wereld van marketing en bedrijfsvoering is efficiëntie een sleutelwoord. Het optimaliseren van marketingprocessen is van groot belang voor het succes van je bedrijf. Eén van die processen is het beheer van marketinglijsten. Gelukkig heeft Interpulse een oplossing ontwikkeld die dit proces aanzienlijk vereenvoudigt: een naadloze koppeling tussen LaPosta, een krachtig Nederlands nieuwsbriefsysteem en PipeDrive, een veelgebruikt CRM-systeem.

De uitdaging: Handmatig beheer van marketinglijsten

Voor veel bedrijven is het bijhouden van marketinglijsten een tijdrovende taak. Handmatig gegevens exporteren uit een CRM-pakket en importeren in een nieuwsbriefsysteem vergt niet alleen veel tijd, maar kan ook leiden tot fouten en inconsistenties in de gegevens.

De oplossing: Koppeling tussen LaPosta en PipeDrive

Interpulse maakt het leven graag een stukje gemakkelijker door de slimme inzet van technologie en heeft een slimme koppeling gecreëerd tussen LaPosta en PipeDrive. Met deze geautomatiseerde integratie worden marketinglijsten automatisch gesynchroniseerd tussen de twee systemen. Dit betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het handmatig bijwerken van lijsten. De gegevens zijn altijd actueel en consistent in het nieuwsbriefsysteem.

Voordelen van de Koppeling

  1. Tijdbesparing
    Door de automatische koppeling van de marketinglijsten bespaar je waardevolle tijd die je kunt besteden aan andere belangrijke én leukere taken in je marketingstrategie.
  2. Foutreductie
    Handmatige gegevensinvoer zal vroeg of laat leiden tot fouten. Mensen maken eenmaal fouten. Met de koppeling tussen LaPosta en PipeDrive worden deze fouten geminimaliseerd, waardoor de betrouwbaarheid van de gegevens wordt verhoogd.

Hoe werkt het?

De koppeling tussen LaPosta en PipeDrive maakt gebruik van moderne  technologieën om ervoor te zorgen dat de marketinglijsten automatisch en nauwkeurig worden bijgewerkt. Zodra een wijziging plaatsvindt in PipeDrive, dan wordt deze onmiddellijk gesynchroniseerd met het andere systeem.

Ook gebruik maken van deze koppeling?

Met de LaPosta – PipeDrive koppeling van Interpulse wordt het beheer van marketinglijsten een probleemloos en gestroomlijnd proces. Je bespaart tijd, vermindert fouten en kunt zich richten op het verbeteren van je marketingstrategieën.

Neem contact op met Interpulse en ontdek hoe deze krachtige integratie je bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Zie ook:
LaPosta: 3 alternatieven voor MailChimp die wél AVG-proof zijn – Interpulse Automatisering


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.