Max doet zijn CMD afstudeerstage bij Interpulse

Max studeert Communication and Multimedia Design CMD) aan de Haagse Hogeschool. Hij bevindt zich in het laatste jaar van zijn opleiding. Naast zijn stage maakt hij muziek en spreekt graag met vrienden af.

Max werkt nu fulltime aan zijn opdracht bij Interpulse. Zijn opdracht draait om het onder de aandacht brengen van de innovatieve oplossingen die het bedrijf de afgelopen jaren bedacht heeft voor verschillende evenementen. “Mijn opdracht is om deze oplossingen op één centrale plek te presenteren, waardoor de doelgroep kan zien welke oplossingen wij eerder gemaakt hebben, zodat zij goed geïnformeerd zijn en wellicht overgaan tot het inzetten van één of meer van deze oplossingen. Deze oplossingen variëren van een stemmen-app tot een website met mogelijkheid tot bezoekersregistratie en van screencasting tot livewall.”

“Mijn opdracht is om deze oplossingen op één centrale plek te presenteren, waardoor de doelgroep kan zien welke oplossingen wij eerder gemaakt hebben.”

De keuze om af te studeren bij Interpulse werd gemotiveerd door Max’s verlangen om meer te leren over CMD-gerelateerde onderwerpen en technieken. “In tegenstelling tot mijn meewerkstage, biedt Interpulse mij de mogelijkheid aan om dieper op onderwerpen in te gaan (in de praktijk) waar ik later ook veel aan zal hebben.” Max zit nu in zijn laatste jaar en heeft al een duidelijk voorkeur wat hij na zijn afstudeerstage wil gaan. “Ik wil na mijn stage direct gaan werken. Mijn voorkeur gaat uit richting UX-designer.”

“Ik merk dat ik nu in de praktijk veel leer, ik heb een toegewijde begeleider die nauw betrokken is bij het proces”. Max heeft wekelijks besprekingen over zijn voortgang waar hij zijn eventuele uitdagingen kan bespreken. “Naast de hulp van mijn begeleider is er ook een duidelijke opdrachtgever en kan ik bij andere Front-end Developers en UX Designers aankloppen voor hulp.”

Max heeft duidelijk een passie en nieuwsgierigheid die vaak te vinden in onder jonge professionals in de creatieve industrie. Wij wensen hem veel succes bij het voltooien van zijn afstudeeropdracht en kijken uit naar het eindresultaat. Daarover later zeker meer!

 


    Meer weten?

    Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.