Mobiele app ‘Voor de Jeugd Dag 2023’

Voor congresbureau ’s is het goed communiceren met de bezoekers van het evenement erg belangrijk. Hierbij kan een mobiele app onderdeel zijn van de communicatiestrategie. Een recent voorbeeld van onze inspanningen is de ontwikkeling van mobiele app voor het Voor de Jeugd Dag evenement op 11 september 2023, geïnitieerd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

De Voor de Jeugd Dag: Een dag om te inspireren en te verbinden

De Voor de Jeugd Dag is een belangrijk initiatief dat gericht is op het verbeteren van de kwaliteit van de jeugdhulp en het creëren van een omgeving waarin kinderen en jongeren veilig en gezond kunnen opgroeien. Het evenement brengt professionals, beleidsmakers, ouders, jongeren en andere belanghebbenden samen om kennis te delen, te inspireren en te verbinden. Een evenement van deze omvang en betekenis verdient een optimale benadering om de deelnemers in staat te stellen het meeste uit hun dag te halen.

Mobiele app: Jouw persoonlijke gids voor de Voor de Jeugd Dag

Als onderdeel van de communicatiestrategie ter verbetering van de evenementervaring hebben we een mobiele app ontwikkeld die deelnemers helpt het evenement ten volle te benutten. Deze app, beschikbaar voor Android en iOS, biedt een scala aan functies die bezoekers in staat stellen om op een gepersonaliseerde manier deel te nemen aan de Voor de Jeugd Dag.

Wat heeft de app te bieden?

 

  • Evenementinformatie: Met de app hebben gebruikers gemakkelijk toegang tot relevante informatie over het evenement, zoals locatie, sprekers en andere belangrijke informatie.
  • Programmaoverzicht: Een blokkenschema binnen handbereik, waardoor deelnemers het programma kunnen verkennen en sessies kunnen kiezen die het best aansluiten op hun interesses en behoeften.
  • Persoonlijk programma: Gebruikers kunnen hun eigen persoonlijke programma samenstellen door sessies te selecteren en reminders in te stellen, zodat ze geen enkel belangrijk onderdeel van het evenement missen.
  • Push notificaties: Belangrijke updates en herinneringen worden naar de gebruikers gestuurd via push notificaties, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van wat er gaande is.

 

VNG

Waarom is de mobiele app een waardevolle aanvulling?

Een mobiele app is een krachtig instrument om de betrokkenheid van bezoekers te vergroten en de algemene ervaring van een evenement te verbeteren. Hier zijn een paar redenen waarom een mobiele app een waardevolle aanvulling is op de, ook door Interpulse ontwikkelde, website voor een evenement zoals de Voor de Jeugd Dag:

Gepersonaliseerde ervaring
Een mobiele app stelt deelnemers in staat hun eigen ervaring te personaliseren door een persoonlijk programma samen te stellen op basis van hun interesses en voorkeuren. Dit verhoogt de relevantie van het evenement voor elke individuele bezoeker.

Real-time interactie
Met push notificaties kunnen belangrijke updates en herinneringen in real-time naar deelnemers worden gestuurd. Dit zorgt ervoor dat deelnemers op de hoogte blijven van last-minute wijzigingen, toevoegingen aan het programma en andere belangrijke informatie.

Toegankelijkheid en gebruiksgemak
Een mobiele app is handig en gemakkelijk toegankelijk, omdat deelnemers het evenementprogramma en andere relevante informatie direct op hun mobiele apparaat kunnen raadplegen, zonder te hoeven zoeken op de website.

De mobiele app voor de Voor de Jeugd Dag 2023 is een voorbeeld van hoe technologie kan bijdragen aan het verbeteren van de interactie en betrokkenheid bij evenementen.

Download de app in de Apple Store: https://apps.apple.com/nl/app/voor-de-jeugd-dag-2023/id1433673899 of in de Google Play store https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.vngcongressen.voordejeugddag

Wil je sparren of een mobiele app ook iets voor jou kan betekenen, neem gerust contact met ons op.


  Meer weten?

  Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.